Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejthetem el ezt az egészet?
Figyelt kérdés
Augusztusban ismertem meg egy srácot. Kezdő ő is én is. Ő 19 én 27. Ő egy izmos nagyobb alkat én egy vékony informatikus alkat. Szóval eleinte heti 3x taliztunk. Majd jött egy csaj neki. Most pedig szerintem ez mosta ki az agyát és olyat tett amit nem hittem. A fiú elég buta amúgy de szép nagy pénisze van és irdatlan mennyiségű spermája. Bár csak kivertem mindig neki míg ő orálisan kényeztetett meg néha kérte, hogy dugjam a fenekébe a farkam. Szóval a lényeg, hogy tegnap találkoztunk 1,5 hónap után. Elég fura volt. A lakásra érve teljesen megváltozott. Mikor felállt a farka lefogott, megfordított és... Ezt az egészet el akarom felejteni de eszembe jutnak hangok, mozdulatok, stb. Meg a kérdés, hogy miért? Ha olvassa esetleg akkor erre válaszolhatna mert a telefont azóta se meri felvenni. És bocsi de a "Sajnálom" SMS-el ez nincs lezárva.2021. dec. 30. 14:22
21/46 anonim válasza:
Szívd fel magad, menj el a rendőrségre és jelents fel. Ha kekeckednének a rendőrök ne hagyd magad, ragaszkodj az igazadhoz.Gondolom ennyi idősen még a szüleivel él, aztán majd ha kimegy a rendőrség a gyerekért vagy kapnak valami papírt ők is szépen megtudják, milyen okos kisfiuk van.
22/46 anonim válasza:
Anélkül hogy tönkre tenné egy fiatal életét is megleckéztetheti. Ez nem fog soha elévülni. Írásba vagy hangba vegye fel amit beszél vele arról amit tett. Aztán azzal örökké emlékeztetheti hogy mehet rendőrségre. Hátha jó ember lesz belőle. Nem ismerjük sajna a másik srác álláspontját. Hisz valami kiváltotta a tettét. És szerintem se nézd áldozatként magad. Az hogy megtörtént borzalmas de nem kell rá gondolni. Beszéld ki és hagyd hogy elmúljon.
23/46 anonim válasza:
Kérdező, még annyit, hogy ha pszichológushoz mész, érdemes előtte keresni olyat, aki lmbtq-barát.
mondjuk ilyen csoportokban, esetleg a Háttérnek van asszem forródrótja, valami.
Nagyon sok kőkonzervatív "szakértő" van még mindig, akik többet ártanak - nemcsak a melegeknek -, mint használnak.
Viszont ha megengedheted magadnak anyagilag, nem lenne rossz ötlet.
24/46 A kérdező kommentje:
Na úgy néz ki eljön egy beszélgetésre holnap valami nyilvános helyre. Még nem tudom mit kéne tegyek. Kiosszam, stb. A felvétel jó ötlet.
2021. dec. 30. 18:30
25/46 anonim válasza:
Majd írj, mi volt!
és csak nyugodtan! Ne borulj ki!
26/46 anonim válasza:
Akkor viszont tényleg vegyél fel mindent, legyen bizonyíték biztos ami biztos.
27/46 anonim válasza:
Erre a kérdésre jelentkezett?
Mert ha még mindig itt van másik profillal, másoknak sem ártana tudniuk, kivel szemben legyenek óvatosak.
28/46 anonim válasza:
Irsz neki egy SMS-t, hogy ha nem jelentkezik, fel fogod jelenteni.
29/46 A kérdező kommentje:
Nem itt írt. SMS-re írt, mert írtam, hogy találkozzunk, beszéljünk.
2021. dec. 31. 08:52
30/46 anonim válasza:
Felvétel jó ötlet. Viszont szerintem ne oszd ki. Ne csinálj balhét nyilvános helyen. Neked sem tesz jót.
Inkább higgadtan beszéld meg vele.
Írd majd meg hogy sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!