Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejthetem el ezt az egészet?
Figyelt kérdés
Augusztusban ismertem meg egy srácot. Kezdő ő is én is. Ő 19 én 27. Ő egy izmos nagyobb alkat én egy vékony informatikus alkat. Szóval eleinte heti 3x taliztunk. Majd jött egy csaj neki. Most pedig szerintem ez mosta ki az agyát és olyat tett amit nem hittem. A fiú elég buta amúgy de szép nagy pénisze van és irdatlan mennyiségű spermája. Bár csak kivertem mindig neki míg ő orálisan kényeztetett meg néha kérte, hogy dugjam a fenekébe a farkam. Szóval a lényeg, hogy tegnap találkoztunk 1,5 hónap után. Elég fura volt. A lakásra érve teljesen megváltozott. Mikor felállt a farka lefogott, megfordított és... Ezt az egészet el akarom felejteni de eszembe jutnak hangok, mozdulatok, stb. Meg a kérdés, hogy miért? Ha olvassa esetleg akkor erre válaszolhatna mert a telefont azóta se meri felvenni. És bocsi de a "Sajnálom" SMS-el ez nincs lezárva.2021. dec. 30. 14:22
31/46 A kérdező kommentje:
Kisírt szemmel érkezett. Hozott csokikat, stb. Nagyon bánja. A barátnője mondta, hogy én tettem meleggé, stb. Véletlen ugyanis megtalálta a telefonjában a beszélgetéseinket amikben írt arról mennyire szereti mikor megdugom vagy mikor orálisan kényeztet és a szájába megyek el. Nem tudja megmagyarázni teljesen miért de úgy érezte azt akarja ne keressem és ne akarjak semmit tőle de most meg annyira rossz. Megölelt, megsimogatott mint aki szerelmes kb. Sírtunk együtt. Baromi fura szitu volt ez. Egyszerre rossz és jó. Bár eskü nekem inkább jó. Nem tudtam vele kemény lenni úgy ahogy akartam. Nem tudtam haragudni mert láttam rajta, hogy mindent megbánt. Ma újra talizunk és átbeszéljük vagy nem tudom.
2022. jan. 1. 10:43
33/46 A kérdező kommentje:
Nem tudom eldönteni hogy poénnak szánod vagy sem de én annak vettem és most jót nevettem. Én amúgy nem tartom kizártnak hogy folytassuk. Vhogy a tegnap sok mindent megváltoztatott.
2022. jan. 1. 12:56
34/46 anonim válasza:
Hát poénnak eléggé vacak lenne. De ha komolyan gondoljátok...
35/46 anonim válasza:
Egész jól sikerült akkor :)))
A srác meg vállalja fel magát, a csaj meg fogja fel, meleggé nem lehet "tenni" senkit...te jó ég.
36/46 anonim válasza:
Elég buta vagy, ha ezután megbízol benne. Látom, hogy az érzelmi manipulációkon sem látsz át. :D De igazából a te döntésed. Majd tanulsz a pofonokból, ha eddig nem sikerült.
37/46 anonim válasza:
“Kisírt szemekkel érkezett” na majd mindjárt meg is sajnálom… szerintem koppanni fogsz, mégegyszer.
38/46 A kérdező kommentje:
Szerinted még egyszer bántani fog? Szerintem nem. Sokat beszélgettünk. Sok minden letisztult benne. Azt mondta a 2022 róla szól nem az elvárásokról.
2022. jan. 6. 10:15
39/46 anonim válasza:
Egyre biztosabb, hogy troll vagy. Valójában mindkét esetben pszichológiai eset vagy. Akkor is, ha csak kitaláltad, akkor is, ha tényleg így történt. De az előbbire szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!