Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan felejthetem el ezt az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejthetem el ezt az egészet?

Figyelt kérdés
Augusztusban ismertem meg egy srácot. Kezdő ő is én is. Ő 19 én 27. Ő egy izmos nagyobb alkat én egy vékony informatikus alkat. Szóval eleinte heti 3x taliztunk. Majd jött egy csaj neki. Most pedig szerintem ez mosta ki az agyát és olyat tett amit nem hittem. A fiú elég buta amúgy de szép nagy pénisze van és irdatlan mennyiségű spermája. Bár csak kivertem mindig neki míg ő orálisan kényeztetett meg néha kérte, hogy dugjam a fenekébe a farkam. Szóval a lényeg, hogy tegnap találkoztunk 1,5 hónap után. Elég fura volt. A lakásra érve teljesen megváltozott. Mikor felállt a farka lefogott, megfordított és... Ezt az egészet el akarom felejteni de eszembe jutnak hangok, mozdulatok, stb. Meg a kérdés, hogy miért? Ha olvassa esetleg akkor erre válaszolhatna mert a telefont azóta se meri felvenni. És bocsi de a "Sajnálom" SMS-el ez nincs lezárva.
2021. dec. 30. 14:22
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező (10-es vagyok) az is lehet - de ez csak egy elmélet -, hogy a csajnak annyiban van köze hozzá, amiért sokszor a melegek "szégyellik" a saját melegségüket, próbálják elfelejteni ezt egy csaj által, de úgy tűnik, neki ez nem sikerült. Biztos gondolt rád, fantáziált rólad, a lány mellett is... és emiatt lehet, hogy baromira haragudott - elsősorban magára, de könnyebb volt ezt rád kivetíteni.

Klisé, de lehet, hogy azzal, hogy téged bántott, magát akarta.

Utálhatja magát rendesen.

De lehet, hogy nem így van, nekem így tűnik mindenesetre.

Van sok meleg, aki utálja magát sajnos emiatt - főleg nálunk -, és azt gondolja, ha durva, akkor "annyira nem is b*zi". Akkor az még "férfias".

2021. dec. 30. 15:28
 12/46 anonim ***** válasza:
43%

Áldozat hibáztatás? Mi az, hogy áldozat hibáztatás? Az áldozat az, aki annak tartja magát és hagyja magát bántalmazni, átverni, stb. Na pontosan ezért tart itt a társadalom ahol. Nem sajnáltatni kell magunkat, hanem cselekedni. 27 évesen ilyen dolgot aki nem tud elintézni az kicsit szálljon le a Földre és fejlessze magát.

Tapasztalatból beszélek, nem a levegőbe. Én is voltam ilyen helyzetben, még sokkal durvább volt. Mégsem kezdtem el rinyálni és másokat hibáztatni. Fel kell fogni, hogy mindenhez két ember kell. A kérdező is ugyanúgy hibás, mint az elkövető.

Bántalmazó sincs bántalmazott nélkül, ahogy bántalmazott sincs bántalmazó nélkül. Tessék végre a valóságban élni és elmenni pszichológushoz, hogy kicsit rendbe tegyen. Mert 27 évesen így viselkedni igen gáz. Természetesen nem mentség a kölök viselkedésére sem ez, hiszen az is mentálisan beteg. De te is az vagy, ha ezt hagyod.

Mindenkinek átlehet látni, ha fejleszted magadat. Azon is, aki játsza a kedvességet. A tudás hatalom, nem véletlenül mondják. Mimikák öröklöttek, így mindenkin át lehet látni, ha megtanulod. Fejleszd magad rinya helyett és boldog leszel. :D Mielőtt félre értenéd, én nem akarlak bántani, de az számomra igen gáz, hogy egy korosztályombeli így nem tudja kezelni a helyzeteket. Az első lépés, hogy elmész pszichológushoz és kezeleteted a szorongásaid meg ezt a társadalmi megfelelési kényszert. Na, majd akkor többet nem fog érdekleni, hogy ki tudja rólad, hogy meleg vagy, vagy sem. Hajrá. Nem szégyen segítséget kérni, de azt hiteles emberektől kell, nem pedig az itt.

2021. dec. 30. 15:47
 13/46 anonim ***** válasza:
92%

Az előttem szólónak írtam, de ide is írom. Várnám hogy veled mi történt, mert talán úgy hitelesebb a mondanivalód és hogy miként cselekedtél. Szerintem egy friss trauma után nem a te hangnemed és a te stílusod az ideális. Ne menj pszichológusnak mert csak további traumát szenved tőled szerencsétlen beteg. Bár számomra az aki ennyire érzéketlen és vehemens mint te az inkább fura. Nem hiszem, hogy erre a stílusra van szüksége bárkinek, de főleg nem valakinek akivel ilyen történt.

Annyira kíváncsi lennék hogy csak osztod az észt vagy valóban te Mesterként már kitanultad a világot és mindenkin átlátsz és te vagy akit senki nem tud becsapni. Bocsi a stílusért de alkamazkodok :) Én ezt tanultam :)

2021. dec. 30. 15:52
 14/46 A kérdező kommentje:
Mi törént veled? Mit tettél? Mondjuk szerintem minden helyzet más. Lehet te erősebb vagy én nem. Valaki írt privit és igazad van. Beszélni akarok róla vagy elfelejteni? Nem tudom. Rendbe lenni akarok mindegy hogyan. Megérteni, megbeszélni. Mindent egybe.
2021. dec. 30. 16:03
 15/46 anonim ***** válasza:
67%
Megbeszélni pszichológussal kell, aki tapasztalt és volt ilyen hasonló ügye. Van nekik ne aggódj, a tiéd az úgymond pitiáner probléma másokéhoz képest. Tényleg nem bántásból írtam, de attól még ez az igazság. Nem vagyok erősebb, ez megintcsak felfogás kérdése. Tapasztalat megtanít sok mindenre. Meg minden hozzáállás kérdése. Ha úgy fogod fel, hogy ebből is tanulsz és megerősödsz, akkor máris pozitívan jössz ki a helyzetből. Ahelyett, hogy azt manipulálod magadba, hogy áldozat vagy és hülye, vagy gyenge, idióta. Na ez pont nem a megoldás, hanem az ellenkezője(önmarcangolás). Ez olyan, minta depresszió. Nem azért depressziós valaki, ami történik/történt vele, hanem azért, ahogyan azt ő megéli a fejében(torz gondolkodás). Te is erős vagy, csak nem hiszel magadban és ez a probléma. Ezért is mondtam, hogy előbb próbáld magadat is rendbe hozni. Nem szégyen a segítségkérés, csak az legyen hiteles.
2021. dec. 30. 16:09
 16/46 anonim ***** válasza:
50%
Azért írtam úgy, ahogy, hogy felfogd, hogy nem vagy áldozat. Ebből tudsz tanulni és erősödni is, csak állj úgy is hozzá. Ezt ne saját kudarcodként könyveld el, hanem próbáld úgy felfogni, hogy ebből is tanultál és tapasztaltál. Nem kell azoknak itt hinni, akik próbálnak sajnálgatni, stb. Tudom, hogy nem rosszból teszik, de ezzel csak azt erősítik meg benned, hogy te csak egy kis magatehetetlen áldozat voltál. Miközben ez hazugság. :D Nem vagy sem áldozat, sem gyenge, csak nem hiszel eléggé magadban. Ennyi a probléma, semmi más. Kérj segítséget szakembertől és higgy abban, ne pedig az áldozatszerepet vedd fel és marcangold önmagad. Ezzel csak saját magadat döngölöd a földbe.
2021. dec. 30. 16:16
 17/46 anonim ***** válasza:
88%
Róla tudja más, hogy meleg? Mert ha nem, akkor szépen mondd meg a csajnak, a szüleinek, munkahely, egyetem, mindenkinek! Megérdemli a szemétláda. Igazából az lenne a legjobb, ha kerítenél valakiket, akik megkeresik és jól helybenhagyják, aztán jól eltűnnek. Az jobban fájna neki mint egy felfüggesztett. Először én is a rendőrséget mondtam volna, de tény hogy kb felfüggesztett a max amit kapna...Ha mélyebb nyomot hagy benned, akkor pszichológus még most, nehogy a jövőben elhatalmasodjon rajtad ez az egész.
2021. dec. 30. 16:21
 18/46 anonim ***** válasza:
88%
#16 de igen is áldozat! Ugyanolyan erőszak, mintha egy nőt erőszakoltak volna meg!
2021. dec. 30. 16:22
 19/46 anonim ***** válasza:
44%
Na igen, a másik okos. Nem a bosszú a megoldás. :D Ezt kisgyerekek csinálják. Fel lehet szépen jelenteni, lesz annak hatása, ne aggódj. Főleg egy kis 19 éves kölöknek. Pontosan ilyenkor kell nekik megmutatni, hogy nem tehetnek meg mindent büntetlenül. Ha ezt ráhagyod, akkor nem tanul ez az elmeháborodott sem belőle(ha tud és nem súlyosabb mentális betegsége van). Nyilván az evidens, hogy ehhez kell egy mentális betegség, hogy valaki ilyet elkövessen. De az is mentális beteg, aki ezt szó nélkül hagyja. Ez olyan, mint a nők bántalmazása. Kék-zöldre vert nők is mentálisan betegek, ha eltűrik azt. A legtöbbje társfüggő. Klinikai szorongó embereknek a legtöbbje társfüggő és örökké el fogják tűrni, hogy bántalmazzák. Ezért is mondtam, hogy talán nem azt kéne megerősíteni másokban, hogy áldozatok, mert nem azok, csak szimplán torz a gondolkodásuk. De ezen lehet változtatni és nem úgy, hogy rinyálunk meg másokat hibáztatunk, vagy gyerekes bosszút állunk.
2021. dec. 30. 16:27
 20/46 anonim ***** válasza:
38%
Dehogy áldozat, de atya ég. Ne ezt erősítsétek már benne ti nagyon agyoniskolázottak. Egy megerőszakolt nő is tud tenni lépéseket, ha meg van neki tanítva, hogy mit kell tenni, mit lehet tenni. Én részemről ezt befejeztem. Nem véletlenül mondtam, hogy itt tart a tásadalom, ahol. Amíg így gondolkodnak emberek, addig nem fejlődünk sehová. :D Fel kell nőni, nem pedig gyerek fejjel élni és úgy "intézni" dolgokat(mint a bosszú). Utoljára is azt írom, hogy menj szépen szakemberhez és ne az ittlévők "tanácsát" fogadd meg. Mert ezek nem tanácsok, csak egyenes út a süllyesztőbe. :D Főleg, aki megpróbál áldozatnak beállítani, meg arra manipulálni, hogy bosszút állj. Ilyet semmiképp ne tegyél. Kérj segítséget hiteles embertől. Hajrá!
2021. dec. 30. 16:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!