Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Megvert a barátom, nem tudtam/...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvert a barátom, nem tudtam/akartam visszaütni, pedig nem erősebb nálam. Megbocsátottam neki, de nem tudom, hogyan kezeljem az ilyen helyzetet?

Figyelt kérdés
2021. dec. 26. 21:39
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy mindenféle bántás nélkül kérdezem hogy mi volt a szándékod a kérdéseddel?

Sajnos q leírtak qlapján nem olyan jó ember ő mint amilyennek te látod. A szerelem képes az ember szemében elferditeni a valóságot.

Hidd el nem rosszat akarunk neked! Pont ellenkezőleg! Gobdolj bele, megütött, megvert!! Gondold végig, milyen kapcsolatban normális ez?

[link]

A radikális cím ellenére kérlek olvasd vigig ezt a cikket! De tényleg, olvasd el és gondolkodj el rajta. Ez létezik, kérdés hogy ilyen kapcsolatban élsz e vagy sem.

Ha csak egy pillanatra is úgy érzed hogy ez nem jó, márpedig valahol érzed elvégre ide irtad a kérdést akkor olvasd el!

2021. dec. 27. 15:45
 42/45 anonim ***** válasza:
100%

Ha annyira erősködsz, meg véded ezt senkiházi "barátod", akkor minek vagy kíváncsi véleményünkre?

Szinte mindenki azt mondja, hogy ebben a kapcsolatnak nincs számodra pozitív jövő!

Nekem, úgy néz ki, hogy te nem akarsz szakítani, és bízol benne! Pedig hiába, szerintem!

2021. dec. 27. 20:04
 43/45 anonim ***** válasza:
17%

Hát nagy bajban vagy kérdező!

1.egy vadállatnak vagy kiszolgáltatva

2.ezt nem veszed tudomásul

3. nincsen semmi önbecsülésed, egy valamire való nő ezt nem tűri!

4.nem vagy erősebb nála! Egy férfi mindig erősebb.

5. ez csak rosszabb lesz idővel.

2022. jan. 8. 22:27
 44/45 anonim ***** válasza:
100%
6. nem nő a kérdező.
2022. jan. 8. 22:29
 45/45 anonim ***** válasza:

Ha valaki lepusztítja a telefonomat, összetöri a berendezést a saját lakásomban az már önmagában elég ok arra, hogy viszlát.

Nem még hagyom ütni verni magam...

Aki megüti a párját az sose szerette őt...

márc. 24. 02:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!