Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Megvert a barátom, nem tudtam/...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvert a barátom, nem tudtam/akartam visszaütni, pedig nem erősebb nálam. Megbocsátottam neki, de nem tudom, hogyan kezeljem az ilyen helyzetet?

Figyelt kérdés
2021. dec. 26. 21:39
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%

Voltam én is ilyen helyzetben

Salynos mindíg egyre rosszabb lesz, melletted nem fog megváltozni.

El kéne hogy hagyjad.

2021. dec. 27. 07:15
 22/45 anonim ***** válasza:
100%
Te bem tudod megütni, mert szereted, de ez elmondható róla is? Nem. Képes volt megütni. Ezt gondold végig. Magyarán nem úgy érez irántad mint ahogy te irnánta. Nehéz ez, mert félsz hogy magadra maradsz, de ne félj! Nem tudom van e más ok is azon kivül hogy szereted, amiért nem rakod ki. Anyagi gondok esetleg, vagy más, de ettöl függetlenül valamit ki kell találnod, mert ez nem maradhat így. Bántott és ha egyszer megtette akkor máskor is meg fogja. Sajnálom hogy ezen kell keresztül menj. Remélem minden rendben lesz veled!
2021. dec. 27. 07:25
 23/45 A kérdező kommentje:
Nem iszik, nem berúgott, részeg állapotban veszítette el a fejét
2021. dec. 27. 07:59
 24/45 anonim ***** válasza:
68%

Szóval nem iszik, nem berúgott, de részeg volt?

Értem. :D

2021. dec. 27. 08:05
 25/45 A kérdező kommentje:

A nem mindkét szóra vonatkozik

Egy kommentben írta valaki, hogy biztosan részeg volt

2021. dec. 27. 08:08
 26/45 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem így értette:

"Nem iszik, nem berúgott, vagy részeg állapotban veszítette el a fejét"

Így se jobb!

Verni fog téged, ha úgy adódik a helyzet, ezután is.

Mazohista vagy?

2021. dec. 27. 08:09
 27/45 anonim ***** válasza:
100%
Hiába véded, ha józan, ha nem, ez csak rosszabb lesz. Ha nem hiszed, akkor majd tapasztalod hamarosan. Én nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy és nem akarsz, vagy mersz lépni. De sajnos lehet már késő lesz, amikor eljutnál oda. :(
2021. dec. 27. 08:23
 28/45 anonim ***** válasza:
100%

22-es vagyok. Egyébként megértem a kérdezőt is. Nehéz meglépni egy ilyen dolgot.

Itt van néhány ok amiért nehéz egy ilyen lépést megtenni:

[link]

Kérdező: én a helyedben most utánaolvasnék, ennek a dolognak és kicsit magamba néznék, hogy mik azok a félelmek amik miatt nem merek lépni.

Ásd magad bele a témába, beszélges hozzád hasonlo emberekkel akik ilyen helyzetben, hasonló kapcsolatban élnek/éltek.

Vann erre fórumok, oldalak.

Nehéz ezt a dolgot felismerni, még nehezebb kilépni belöle.

De ez egy jó lépés ha már itt írtál, mert érzed te is hogy ez nem jó.

Lehet edddig nem bántott, de valószínűleg ha ilyenre képes akkor korábban valamilyen formában (nem fizikálisan) már bánthatott.

Az ember mindig reménykedik hogy megváltozik, nem fog többet ilyet csinálni, de sajnos vannak emberek akik nem tudnak, vagy nem akarnak változni.

Sok sikert és minden jót kívánok! És ne felejtsd el hogy a te életed te irányítod nem más!

2021. dec. 27. 09:28
 29/45 anonim ***** válasza:
100%
Rengetegen egy megértő, hűséges társra vágynak. Más meg beleragad egy ilyen f0s kapcsolatba. Érdekes világ van.
2021. dec. 27. 09:31
 30/45 anonim ***** válasza:
83%

-"Megvert a barátom"

-"Megbocsátottam neki"

-"elég sokszor veszekszünk"

-"Az anyukája hozott süteményt, meg meg bort"

-"szó szót követett, földhöz vágta a telefonom"

-"hozzám vágott egy széket"

-"majd ököllel ütött"

-"a hálószoba ajtaját is betörte"

-"korábban is csattant néhány pofon."

-"Ha akarnám meg tudnám védeni magam, de nekem egyszerűen nem megy az, hogy megüssem őt" (Megjegyzés: Nem csak úgy tudod megvédeni magad, hogy VISSZAÜTSZ! Önvédelemből agresszióra csak agresszió lehet a válasz? Más konfliktuskezelési módszert nem ismertek csak a visszaütést?)

-"ha akarom lehetett volna belőle verekedés" (Vagy normális konfliktuskezelés is akár.)

-"Délután kibékültünk"

-"tartok tőle, hogy máskor is elő fordulhat ilyesmi" (Már korábban is többször előfordult, azt írtad.)

Nekem eszembe jutott egy kérdés, amit eddig még senki nem tett fel (vagy nem mert/nem akart feltenni) és én is kicseszettül szégyellem a pofám miatta, de...

Minden sértő és bántó szándék nélkül kérdem: Ti romák vagytok, hogy így éltek? Roma kultúrkörben teljesen más a súlya és az értékítélete ezeknek a fizikai bántalmazásoknak, mint a nem romák körében. Roma családok és párok élnek így, hogy egyik pillanatban még minden oké, így szeretlek meg úgy szeretlek, haljak meg, utána meg ütik-verik egymást, majd 10 perc múlva megint minden oké. Ha nem vagytok romák, akkor én nem is értem, hogy miért viseled ezt el és miért nem paterolod ki a saját házadból a 'csába. Miért vagy vele még mindig? Anyagi okok miatt? Ketten könnyebb fenntartani a házat? Vagy mi másért tűröd el a bántalmazást és bocsátasz meg neki folyamatosan újra meg újra?

2021. dec. 27. 12:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!