Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvert a barátom, nem tudtam/akartam visszaütni, pedig nem erősebb nálam. Megbocsátottam neki, de nem tudom, hogyan kezeljem az ilyen helyzetet?
Nézd meg a kategóriát.
Lehet, hogy fél: nem talál másik homofiút.
Ki védi meg őt akkor a világtól?
Megnéztem a kategóriát, ennek tudatában írtam a válaszom. Szerintem az nem mentség, hogy nem talál magának másik "homofiút". Sokunknak van (normális) meleg párkapcsolata. Nekem is. Másoknak is. Másrészt meg egyedül élni is jobb, mint állandóan ütve-verve lenni folyamatosan. Nem? Nem a világtól kell megvédeni őt, hanem attól az agresszív szrjankótól.
Így igaz.
Valószínűleg mazohista is a kérdező.
Nem vagyunk ciganyok, nem is ertem mibol gondolod.
Nem volt meg ilyen korabban, hogy igy ram tamadt. Az igaz, hogy neha megutott, de ilyen elborult sosem volt. Ket eve elunk egyutt
"Az igaz, hogy neha megutott"
Néz, kérdező: értelmes ember vagy?
Ha igen, akkor tudod, hogy az ilyen "néha ütésből" lesz a verés, amit már meg is kaptál.
A verésből pedig majd a késes támadás, vagy fojtogatás.
Azt is megvárod?
Már mondtam: ha MOST szakítani akarsz, akkor szinte biztos, hogy ez fog következni, AZONNAL!
Ezt is tudod, ugye?
Tehát akkor - mégis, mire vársz még?
Megfelelő védelemről kell gondoskodnod, utána kirúgni őt, ha szeretnél sértetlenül életben maradni.
Ha hülye vagy, akkor nem szóltam semmit, akkor maradj nyugodtan, ahogy vagy. Akkor nem lesz hosszú életed.
"Nem vagyunk ciganyok, nem is ertem mibol gondolod."
Abból, hogy minden jel erre utalt, amit a #30-as visszaidézett tőled.
"Az igaz, hogy neha megutott, de ilyen elborult sosem volt."
Miért vagy még mindig vele, ha ver?
Én is úgy látom, hogy mazohista.
Csak most már kezd félni, mert a következő már veszélyes lesz az életére, és azért meghalni vagy megnyomorodni még nem akar.
De majd fog.
A pszichológusok az alábbi lelki sajátosságokat állapították meg azoknál a személyeknél, akik gyakran bántalmazzák partnerüket, családtagjaikat:
Mások problémáira közömbösek
Korlátolt gondolkodásúak
Megvalósíthatatlan elvárásaik vannak
Beszédük durva, bántó
Bagatellizálják az erőszakot
Tárgyként kezelik embertársaikat
A hozzátartozói kapcsolat megvonással zsarolnak
Gyűlöletet keltenek áldozatukkal szemben
Hirtelen indulatkitöréseik vannak
Gyakran fenyegetnek erőszak alkalmazásával
Az állatokkal és a gyermekekkel szemben gyakran kegyetlenek
Hiperérzékenyek
Féltékenyek
Erőszakosak, durvák a szexben
Bűnelkövetésre hajlamosak
Áldozatként tüntetik fel magukat önigazolásként
Többen azt állítják, hogy mind az elkövetőt mind a szenvedő alanyt gyermekkorában olyan traumák érhették, amely egyfelől agresszív másfelől mazochista lelkialkatúvá formálhatták őket. Ha ilyen beállítottságú egyének alkotnak párt nagyon nehéz kivezető megoldást találni, a kapcsolatban résztvevők belátása híján pedig a kapcsolatból kilépni szinte lehetetlen. -wikipedia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!