Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Megvert a barátom, nem tudtam/...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvert a barátom, nem tudtam/akartam visszaütni, pedig nem erősebb nálam. Megbocsátottam neki, de nem tudom, hogyan kezeljem az ilyen helyzetet?

Figyelt kérdés
2021. dec. 26. 21:39
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy máskor is elő fog fordulni, jól érzed.

Menekülj!

2021. dec. 26. 22:23
 12/45 anonim ***** válasza:
100%
Rakd ki a cuccait cseréltess zárat, ha erősebb ha nem ez nem normális, nagyon megütheted a bokádat és komolyabb baj is lehet belőle, mi van ha legközelebb késsel jön neked?
2021. dec. 26. 22:50
 13/45 anonim ***** válasza:
100%
Szomorú, mit mondott miért tette? Volt már régebben is hasonló?
2021. dec. 26. 23:11
 14/45 A kérdező kommentje:

Ennyire még sosem pörgött be, korábban is csattant néhány pofon.

Ha akarnám meg tudnám védeni magam, de nekem egyszerűen nem megy az, hogy megüssem őt

2021. dec. 26. 23:38
 15/45 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező továbbra se érdekes hogy meg tudod e védeni magad vagy sem, egy bántalmazó kapcsolatban élsz, az sosem egészséges.

És ahogy már írtam ki tudja mikor borul el az agya és egy konyhakést dob neked vagy rosszabb, akkor már nem olyan biztos h meg fogod tudni magad védeni.

2021. dec. 26. 23:49
 16/45 anonim ***** válasza:
100%
Most lenne a legjobb alakalom arra, hogy szakíts. Mert most úgy látod, hogy ez "egyszeri dolog volt", de ez nem azt jelenti, hogy máskor nem fog előfordulni, és azért mert ilyen könnyen megbocsátottál neki ezzel azt adtad neki tudomásul, hogy bánhat veled így. + Ez az egész egy olyan hülyeség miatt történt, hogy nem tetszett neked egy apróság, mi lesz ha ennél sokkal komolyabb dolog történik és az miatt fogtok veszekedni? Kést fog rád? Ha most nem szabadulsz tőle meg, akkor lehet sohasem fogod tudni megtenni, mert azok az emberek akik hosszútávon egy olyan toxikus kapcsolatban élnek ahol a párjuk megveri őket azok ezt természetesnek fogják venni, és már nem fognak tudni elmeni egy ilyen kapcsolatból. Nem egyszer láttam ilyet, és eléggé szomorú hogy a szerett mennyire befordulhat ilyen rossz irányba. Minden sarkon találsz jobb pasit mint valaki olyat aki kezet mer emelni rád, ha nem szakitasz vele, akkor ezzel azt is mutatod, hogy bárki úgy bánhat veled ahogy akar.
2021. dec. 27. 01:14
 17/45 anonim ***** válasza:
100%
Furcsa, hogy még nem dobtad ki őt! Vagy annyira rosszindulatú, hogy félsz?
2021. dec. 27. 02:23
 18/45 anonim ***** válasza:
100%
Én az első eset után kitettem volna a szűrét!
2021. dec. 27. 03:00
 19/45 anonim ***** válasza:
100%

Azért ver, mert érzi a tehetetlenségét. Gondolom, iszik is, és olyankor bánt. Sajnos azt érzem, hogy a lelked mélyén te elfogadod, hiszen azt kérdezed, hogyan kezeld, vagyis be akarsz rendezkedni erre a helyzetre.

Nem tudunk segíteni rajtad.

2021. dec. 27. 04:20
 20/45 anonim ***** válasza:
100%
Bocs', de ha neked ez így jó, akkor ne panaszkodj! Már régen ki kellett volna dobni, nem ragaszkodni egy ilyen aljashoz. Több ezer pasi van, aki a tenyerén hordozna Téged, de neked ez kell?!!!
2021. dec. 27. 06:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!