Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mihez kezdjek? lehet ebből...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjek? lehet ebből valami ?

Figyelt kérdés
Beleszerettem egy férfiba, akivel pár éve barátok vagyunk, elmondtam neki, hogy mit érzek, hogy kívánom őt stb, de persze elutasító volt meg,hogy ő heteró stb... akkor mondtam, hogy hagyjuk egymást békén az lesz a legjobb, de valahogy csak nem jön össze, nem akar elengedni, szomorú miattam, stb... de legyünk barátok meg ilyesmi... viszont én nem érem be barátsággal... mit tegyek? ignoráljam végleg? nagyon el vagyok keseredve emiatt... Van olyan, hogy ha valakit nem szerettek és, nyomul annak ellenére, hogy nem kértek belőle, de nem is tudjátok elengedni és barátok akartok maradni vele? Lehet emberfüggő, de én szó nélkül lekoptatnám, ha nem szeretném, mindegy mi volt előtte... ez lenne a helyes nem?

2021. nov. 30. 18:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ignoráld végleg.
2021. nov. 30. 18:13
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Hát a barátság nem egyelő a kapcsolattal, szóval mit vársz? Megmondta, hogy ő nem akar semmit. Ha már nem akarsz vele barátkozni se, akkor mondd meg neki. Viszont elég gyerek lehetsz, ha emiatt nem barátkozol vele tovább. :D Főleg, ha még folytatni is akarja. Elég vicces. Ja és az gondolom evidens, hogy barátságban nincs szex. Szóval döntsd el, hogy mit akarsz. Barátkozni, vagy dugni.
2021. nov. 30. 18:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Legalabb annyi ideig ignorald ameddig kiszeretsz belole
2021. nov. 30. 18:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Marha vicces, azét nem akarok barátkozni mert többek akarok barátságnál, és folyton csak sóvárgok utána, és ez egyikünknek sem jó. szöveged alapján inkább te vagy gyerek. Sajnálom, hogy a túlságosan mély érzelmi inteligenciám és szenvedésem vicces a számodra. És én nem szoktam "dugni" abból kinőttem
2021. nov. 30. 18:35
 5/8 A kérdező kommentje:
többet*
2021. nov. 30. 18:35
 6/8 anonim ***** válasza:
74%

Nem mély az érzelmi intelligenciád, hanem egy kisgyerek szintjén vagy. Ahelyett, hogy felteszed a kérdést, már meg is válaszoltad magadnak. Nem tudsz saját döntéseket hozni?

Ha nem dugni akarsz vele, akkor minek utasítod el a barátságát? Válassz szépen. Vagy barátkozol vele, vagy hagyod a fenébe. A te de döntésed, nem másoknak kell helyetted eldönteni egy ilyen pitiáner "problémát". Ha meg nem megy egyedül, akkor keress fel szakembert.

2021. nov. 30. 21:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nem a helyedben nem dobnám el magam mellől.

Barátként próbálnék én is hozzá állni.

Eldobod, úgyis sóvárogni fogsz utána. Csak rosszabb lesz, mert nem találkozol vele.

2021. nov. 30. 22:14
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is #3-as véleményén vagyok. De tulajdonképpen úgy kellene tégy, ahogy neked az a legjobb.

Személy szerint én kérnk egy kis szünetet a pasitól, hogy rendezzem magamban a dolgokat. De ha folyamatosan találkoznék vele, azzal csak megnehezíteném az érzelmi leválásomat. Nekem egyértelműen rosszat tenne.

Viszont a fenti kommentekből látható, hogy másoknak meg pont, hogy az segítene többet, ha találkoznának továbbra is. Ez tényleg egyén függő, és csak rajtad áll.

Kitartást!

2021. dec. 1. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!