Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek vagyok, és fogalmam sincs mihez kezdjek. Mit tanácsoltok?
#6 valószínűleg egyik sem, ez nem ilyen fekete és fehér
Senki nem lesz egyik napról a másikra meleg, és olyan sincs, hogy valaki mindig is meleg volt.
A kérdezőnél úgy képzelem, hogy régóta kereste a válaszokat olyan kérdésekre, mint pl. miért boldogtalan az összes párkapcsolata? Hol a hiba? A lányban, vagy benne, esetleg valamilyen külső tényezőben? És ami szerintem a legnagyobb kérdés volt: Miért van az, hogy kapcsolatban boldogtalan vagyok, de egyedül is, és olyankor meg vágyok egy társra? Aztán előbb utóbb összeáll a kép... az ember először nyilván nem akarja elfogadni, de muszáj, különben tényleg boldogtalanságra van kárhoztatva.
Első voltam.
Hm...nem tudom, nekem ez akkor is furcsa. Nekem is nehezen jön össze boldog párkapcsolat, kb egyik pasiról ugrálok a másikra, de eszembe sem jutna, hogy leszbi lennék :D Soha nem tekintettem úgy a nőkre és remélem soha nem is fogok. Szerintem valójában ő mindig is meleg volt, csak elnyomta magában.
Igen, pontosan erre gondoltam, hogy te már tudtad réges régen :) Szerintem olyan nincs, hogy valaki hetero, aztán egyszer csak homo lesz, mintha elvarázsolnák vagy átváltoztatnák :D Te mindig is az voltál, jelek is voltak, csak nem akartad felvállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!