Holnap veszek egy 200l-es aksit, teljes felszereléssel, halakkal. Ami előkészületet tudtam tenni, hogy félre raktam kb 80l csapvizet. Mit tanácsoltok? Fogalmam sincs hogy kezdjek hozzá. A halakat is szeretném megmenteni. Muszály elhoznom őket.
Halakat csak 1 hónap üresjárat után szabad beletenni!
Miért akarod rögtön? Honnan kell őket megmenteni? Milyen növényeket tervezel? Aljzat? Világítás? Mennyit szánsz rá?
Ha üzemel az akvárium, vigyél magaddal jól záródó 20 literes vödröket, és az eredeti víz minimum felét mentsd meg!
Ezt követően pedig 2-3 nap kihagyással kezdj el minimálisan etetni.
(És utána - ismerve az átlag magyar haltartás siralmas állapotát,- járj utána hogy valóban működőképes egységet vettél e, vagy a szokásos "meddig élik túl a halak a körülményeket" verseny újabb darabjába futottál bele.)
Kicsit utànna olvasgattam.Talàn můködik.van 2 aksim.50 ès 60 l.Bennük 10 endlerguppi,3molly,1 pàr syfò.Azt tervezem hogy ezek vizèt hozzàrakom a csapvìzhez.utànna előkèszìtem biotrollal,majd denitrol baktèriummal.tudom rizikòs,de talán működhet.
Szerintetek?
Mi a szar az a biotrol?
Egész pontosan hány, és milyen halakat akarsz elhozni?
Milyen szűrőt ad az akváriumhoz?
Jbl biotropol.rosszul ìrtam.
Az akvàrium vìzcserèjènèl semlegesìti a kàros anyagikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!