Vitorlás halakat lehet együtt tartani 2 márványsügérrel? Természetesen Megfelelő felszereléssel és méretű aksiban!
Tényleg? Hát akkor azt se próbáld ki.
Az enyém ezekszerint nem volt annyira agresszív. [link]
De ő mondjuk egyedül volt. Engem se támadott meg, de az tény, hogy bármilyen kis halat gond nélkül benyelt. Csak a frenatuszt nem és nem tudom hogy azt mért nem.
Az enyémnek lehet hogy nem volt foga. Néztem mikor kinyitotta a száját, de nem láttam a fogait, ezért annyira nem féltem tőle :) persze lehet hogy kellett volna. De szerencsére nem bántott, bátran nyúlkáltam az akváriumban mellette, még néha meg is akartam volna simogatni, csak azt már nem mertem. Pedig sokszor játszotta nekem magát, színészkedett, meg bújócskázott előlem, néha meg kijött, pakolta a dolgokat, minden nap rendezgette az akváriumot, játszott. Ennél értelmesebb halam még nem volt.
Megmutatom a gyöngysügeret is:
Az akvárium folyamatos változásban, most eggyel nagyobba tettem azóta.
Mellesleg a pirája akváriumi körülmények között piszkosul fél az embertől, és az emberi kéztől :)
Hable, fogtatok? Hol? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!