Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélye rá, egy idősebb újrakezdő, és nős férfinak, hogy megtegye? Mit tanácsoltok? Belevágjon?
Figyelt kérdés
Ha valaki 55 évesen úgy dönt, hogy szeretné újra átélni a tinédzser korában megélt lájtos, de azért aktív fiús szex örömöket.2018. aug. 27. 18:13
2/4 anonim válasza:
Én megtettem és nem bántam meg nagyon fantasztikus élmény volt újra
3/4 anonim válasza:
Szerintem igen.
Én is megtenném 57 évesen, de nem találok megfelelő partnert.
4/4 anonim válasza:
Ha külsőleg vonzó vagy, akkor biztos akadna, aki eléd lógatná a lángolt kolbászát.
Bár tény, hogy nekem biztos nem kellenél úgy, hogy nős vagy.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!