Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez mi? Mihez kezdjek egy ilyen helyzettel?
Én megcsókoltam a legjobb haveromat, durván fellökött, és beütöttem a fejem egy nagy kőbe, ami vérzett is, nem annyira de azért vészes volt. Amikor észrevette egyből lehajolt és aggódva tapogatta a sebem.
Aztán egyszer csak úgy hirtelen a semmiből megcsókolt.
Ez most akkor mit jelent?!
Én nem olvasnék ebbe bele sokmindent.
Ezt vele kéne megbeszélned.
#1: Sajnálatból egy full heteró nem fog megcsókolni egy azonos neműt sem, azt biztosra veszem.
Kérdező: Szerintem először megijedt, amiatt lökött el. Nem volt biztos benne, hogy ő pontosan mit is akar. Aztán amikor látta, hogy bajt okozott, akkor hirtelen nekiállt tapogatni, aggódni. És akkor jött az érzés, hogy ő is akarta volna mégiscsak, belátta, hogy neki is jó lenne, ezért csókolt mégis meg.
De persze ez csak egy tipp, ami számomra logikusnak tűnik, nem biztos, hogy pont ez volt a háttérben. A biztosat akarsz tudni, akkor őszintén beszéljétek meg!
Ezt nektek meg kell beszélnetek!
Hetero fiu sajnálatból sem csókolna meg egy másik fiut. Az előző válaszolóval értek egyet.
Kérhetnék majd infót hogy mi lett a végkifejlett? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!