Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondta ezt a baratom? Mit kezdjek ezzel a helyzettel?
Figyelt kérdés
Nemrég beszélgettünk a baratommal es szoba jott a kapcsolatunk. Közölte hogy o mar nem akar ertem küzdeni.
Ezt most hogy értsem? Miert nem akar? A baratnodert szerintem minden nap úgymond küzdeni kene. Ti mit gondoltok? Hogy valtoztassak ezen?
Amugy tavkapcsolatban élünk es 17 évesek vagyunk.
2015. márc. 19. 14:13
1/19 anonim válasza:
Lekoppintottad, nem éri meg már neki, elég időt és energiát beléd ölt, ennyi. Ne játszd az elérhetetlent, és ezaz úgy nevezett küzdelem hülyeség, egy kapcsolathoz két ember kell...
2/19 A kérdező kommentje:
Lassan egy éve vagyunk egyutt es en mindent megtettem a kapcsolatunkert, viszont mostanában o semmit. Tény viszont, hogy régen sokat veszekedtem vele. Most mit csináljak hogy javuljon a helyzet?
2015. márc. 19. 14:18
3/19 anonim válasza:
Ne veszekedj, és beszéld meg vele.
5/19 A kérdező kommentje:
Többen azt mondtad nekem hogy biztos mar azert nem tesz a kapcsolatert mert tudja hogy úgysem szakitok vele. Sok lehetőség lett volna de mindig nem hagytam. Szerintetek?
2015. márc. 19. 14:22
6/19 A kérdező kommentje:
Es en ugy gondolom hogyha mostantól kedves leszek vele es barmi zavar nem mondom, akkor vajon meg javulhat a kapcsolatunk?
2015. márc. 19. 14:23
7/19 anonim válasza:
Szerintem ezt ő már befejezettnek tekinti.
8/19 anonim válasza:
Szegény srác. Én rég otthagytalak volna. Többet nem tudok/akarok segíteni. :)
9/19 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy befejezettnek tekinti? Azt mondta nem szeretne szakítani, csak a szex vagy a felelem miatt pedig nek fog fent tartani egy elég drága tavkapcsolatot
2015. márc. 19. 14:32
10/19 anonim válasza:
Nem javulhat meg a kapcsolatotok, mert nincs kapcsolatotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!