Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mihez kezdjek? 19/f

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjek? 19/f

Figyelt kérdés
Beleszerettem a haveromba, egy évvel idősebb nálam. De sajnos szerzett barátnőt, azonban nem tudom elfelejteni, olyan...olyan...tökéletes nekem. Világon nincs nyugtatóbb és édesebb mosoly, mint neki, személyisége is lenyűgöz, vagány és izmos, de nincs elszállva magától, sok dologban egyetértünk, megértő, habár kicsit buta meg bunkó, de csak akkor, ha rossz napja van és fáradt. Kívűl is tökély, sportos, de van némi zsírja, de nem duci, gyönyörű szempárjaiba elveszek szinte, a szája meg szépen ívelt, se szűk, se telt. Meg ahányszor voltam szerelmes(legtöbbször lányok voltak és az összes viszonzatlan volt), nem éreztem olyan dolgokat náluk, mint nála. Velük csak lelkileg voltam szerelmes, de vele... Ahányszor a közelemben van, megnyugszok, elfelejtem a bajaim, biztonságba érzem magam, olyan mintha megölelne, akkor is, ha tőlem 10 méterre van. Hangja kellemesen mély, nem hangos, nem is halk, de annál értékesebb. Próbálom elfeljteni, de egyszerűen belehalok, ha nem lehet az enyém, olyan mintha megtaláltam volna egy tökéletes embert mellém.

2018. febr. 5. 22:17
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Ez szar ügy... :(
2018. febr. 5. 22:35
 2/10 anonim válasza:
97%

Hát... haver ez valóban nagy szívás. Szeretnék segíteni, de ebben nem mi tudunk segíteni, hanem csak te saját magadnak.

Próbálj meg nagyon apró módokon utalni rá hogy szereted. Bár mivel van barátnője így ez elég bajos..

Javaslom hogy próbáld meg elengedni. Nagyon nehéz lesz de bíztassad magad azzal hogy lehet hogy valaki pont rád pályázik, csak még nem vallotta be. Én mindenesetre szurkolok neked. c:

2018. febr. 5. 23:36
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Ez bizony már szerelem 😍
2018. febr. 6. 00:06
 4/10 anonim ***** válasza:
69%

Nagyon édes :) én még ilyet nem éreztem :V

18/f

2018. febr. 6. 01:30
 5/10 anonim ***** válasza:
72%

"...habár kicsit buta meg bunkó, de csak akkor, ha rossz napja van és fáradt."

Ha kipihent és jó napja van, akkor okos? :)

2018. febr. 6. 08:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Legtöbb meleg átesik ezen - legalábbis akiket ismerek, azok mind. Sajnos nem tehetsz mást, mint hogy elfelejted.

Nekem három évig tartott. Leginkább az segít, ha elvállnak az útjaitok és nem látod napi szinten, különben elég nehéz túltenni magadat rajta. Főleg, ha állandóan minden apró jelbe belemeséled, hogy van esélyed. Próbáld racionalizálni a helyzetet, és ne tàplálj magadban reményt, mert akkor sokkal tovább tart.

21/f

2018. febr. 6. 09:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is átmentem ezen sajnos 21 évesen...

Folyamatosan együtt lógtunk együtt filmeztünk, néha meg is ölelt és úgy néztük a filmet.

Nekem a szívem a torkomban dobogott, neki meg az egész egyszerű baráti szeretet volt.

Aztán jött ugyanez a szitu, barátnője lett boldog volt és alig értette én ennek miért nem tudok annyira örülni.

Én is azt hittem ő a tökéletes, olyan dolgokat is megtettem volna érte amiket más senkiért.

Voltak bizonyos periódusok amikor próbáltam elfogadni, ő hetero és bele kell ebbe törődnöm de mivel folyamatosan láttam, még nehezebb volt.

Aztán egyszer megléptem, elköltöztem egy másik városba majd lassan eltávolodtunk..

Sajnos ahogy előttem is mondták, mi melegek hajlamosak vagyunk minden apró dolgot jelként értelmezni és bebeszéljük magunknak, hogy talán meleg, talán biszex, talán lehet valami, de mindannyian tudjuk, hogy ez nem így van..

Esetleg beszéld meg vele, úgy talán könnyebb lesz elfogadni a tényt..

Sajnálom..

2018. febr. 6. 10:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Az én esetem lassan 10 éve tart.

A 7-es válaszolónak igaza van. A tanácsom: teljesen mindegy, hogy milyen jó barátod (most vagy lehet majd a közeljővöben), de szakíts meg vele minden kapcsolatot.

Légy erős. Felesleges reményeket fűzni, csak szenvedni fogsz. Ess rajta túl minél hamarabb. Remélhetőleg pár hónapig tart majd. Belehalni nem fogsz. :)

Itt most önzőnek kell lenni, máskülönben nem fogsz tudni túllépni.

2018. febr. 6. 10:06
 9/10 anonim ***** válasza:
96%

Jaj, istenem... Most úgy megölelgetnélek! Sajnálom, hogy így jártál, egyetértek a többiekkel. :\

24/L

2018. febr. 6. 14:43
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is megölelgetném. Megszeretgetném. Nagyon rossz lehet. Eskü picit meghatódtam. Annyira kívánom, hogy találj valakit. Ha lehet ismerkedj. Meg menj társaságba, kösd le magad vmi programmal. Próbálj meg új élményeket, embereket találni. Nagyon szurkolok, ha bármikor csak beszélgetni van akár kedved szólj.
2018. febr. 7. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!