Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjek? 19/f
Hát... haver ez valóban nagy szívás. Szeretnék segíteni, de ebben nem mi tudunk segíteni, hanem csak te saját magadnak.
Próbálj meg nagyon apró módokon utalni rá hogy szereted. Bár mivel van barátnője így ez elég bajos..
Javaslom hogy próbáld meg elengedni. Nagyon nehéz lesz de bíztassad magad azzal hogy lehet hogy valaki pont rád pályázik, csak még nem vallotta be. Én mindenesetre szurkolok neked. c:
Nagyon édes :) én még ilyet nem éreztem :V
18/f
"...habár kicsit buta meg bunkó, de csak akkor, ha rossz napja van és fáradt."
Ha kipihent és jó napja van, akkor okos? :)
Legtöbb meleg átesik ezen - legalábbis akiket ismerek, azok mind. Sajnos nem tehetsz mást, mint hogy elfelejted.
Nekem három évig tartott. Leginkább az segít, ha elvállnak az útjaitok és nem látod napi szinten, különben elég nehéz túltenni magadat rajta. Főleg, ha állandóan minden apró jelbe belemeséled, hogy van esélyed. Próbáld racionalizálni a helyzetet, és ne tàplálj magadban reményt, mert akkor sokkal tovább tart.
21/f
Én is átmentem ezen sajnos 21 évesen...
Folyamatosan együtt lógtunk együtt filmeztünk, néha meg is ölelt és úgy néztük a filmet.
Nekem a szívem a torkomban dobogott, neki meg az egész egyszerű baráti szeretet volt.
Aztán jött ugyanez a szitu, barátnője lett boldog volt és alig értette én ennek miért nem tudok annyira örülni.
Én is azt hittem ő a tökéletes, olyan dolgokat is megtettem volna érte amiket más senkiért.
Voltak bizonyos periódusok amikor próbáltam elfogadni, ő hetero és bele kell ebbe törődnöm de mivel folyamatosan láttam, még nehezebb volt.
Aztán egyszer megléptem, elköltöztem egy másik városba majd lassan eltávolodtunk..
Sajnos ahogy előttem is mondták, mi melegek hajlamosak vagyunk minden apró dolgot jelként értelmezni és bebeszéljük magunknak, hogy talán meleg, talán biszex, talán lehet valami, de mindannyian tudjuk, hogy ez nem így van..
Esetleg beszéld meg vele, úgy talán könnyebb lesz elfogadni a tényt..
Sajnálom..
Az én esetem lassan 10 éve tart.
A 7-es válaszolónak igaza van. A tanácsom: teljesen mindegy, hogy milyen jó barátod (most vagy lehet majd a közeljővöben), de szakíts meg vele minden kapcsolatot.
Légy erős. Felesleges reményeket fűzni, csak szenvedni fogsz. Ess rajta túl minél hamarabb. Remélhetőleg pár hónapig tart majd. Belehalni nem fogsz. :)
Itt most önzőnek kell lenni, máskülönben nem fogsz tudni túllépni.
Jaj, istenem... Most úgy megölelgetnélek! Sajnálom, hogy így jártál, egyetértek a többiekkel. :\
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!