Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Sokkal több olyan homoszexuáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokkal több olyan homoszexuális ember él az országban, aki inkább még el is titkolja a szexuális orientációját, mint hogy "divatból" legyen meleg, nem?

Figyelt kérdés

Személy szerint nem is tudom értelmezni, hogy is lehetne valaki "divatból" olyan, amilyen.

Véleményem szerint a divatnak ehhez semmi köze.

Vagy rosszul gondolom?

2021. szept. 30. 06:55
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 Lacás1976 ***** válasza:
90%
56 os az a trauma ha valakit vernek a szülei! Engem nem ért semmi ilyesmi. Semmilyen meleg dolgot nem láttam kamaszkoromig mégis olyan meleg lettem hogy a beton is megolvad alattam 😀😀😀. Ugyhogy ez marhaság. A genetikán múlik....
2021. okt. 4. 14:47
 62/65 anonim ***** válasza:
6%
Ahogy az 59-es írta, messze nem 100%-ban egyezik az egypetéjű ikrek szexuális orientációja. Szóval nem a genetikán múlik. A genetika legfeljebb hajlamossá tehet rá, ahogy egy sor egyéb betegség esetén is.
2021. okt. 4. 18:20
 63/65 Lacás1976 ***** válasza:
93%
Melegnek lenni NEM betegség
2021. okt. 5. 07:19
 64/65 anonim ***** válasza:
93%
Egy csomó ember nem akar gyereket és nem is lesz neki. Most ők is betegk? Amúgy azért ember az ember és nem állat, mert nem csak ösztönei vannak. De úgy látom te egy szinten vagy az állatokkal
2021. okt. 5. 21:13
 65/65 anonim ***** válasza:
0%
Attól, hogy valaki nem akar gyereket, még megvan benne a fajfenntartási ösztön. Amiatt kívánja a szexet az ellenkező nemmel. Attól nem lesz valaki állat, hogy ösztönei vannak, és időnként azok vezetik. Ha így lenne, mindenki állat lenne.
2021. okt. 5. 21:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!