Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokkal több olyan homoszexuális ember él az országban, aki inkább még el is titkolja a szexuális orientációját, mint hogy "divatból" legyen meleg, nem?
Személy szerint nem is tudom értelmezni, hogy is lehetne valaki "divatból" olyan, amilyen.
Véleményem szerint a divatnak ehhez semmi köze.
Vagy rosszul gondolom?
28-as, 33-as és 37-es vagyok.
Én még nem vállaltam fel, egyelőre titkolom, de reményeim szerint a közeljövőben, amint egyetemre megyek felvállalom. Szerintem rajtam egyáltalán nem látszik. Egy átlagos srác vagyok, mondjuk sokkal zárkózottabb és szerintem felfogásban, gondolkodásban érettebb is (vagy csak túl aggódó), mint egy átlag korombeli.
40: Köszi a választ!
Na ezen gondolkodjon már el a sok divatb*zizó...
41: Neked is köszi a választ!
Akkor te 19 körüli vagy? Hát tényleg idősebbnek gondoltalak a válaszaid alapján! :)
44-es, nem azért szégyelltem a homoszexualitásomat, mert a csapból is a heteroszexualitás folyt, hanem amiatt, mert sehol sem hallottam a homoszexualitásról. Az egyedüli, amit tudtam, hogy ez a családom szerint undorító és utálják, ha a TV-ben ilyesmi van valamelyik filmben.
Amikor azt éreztem, hogy én arra vágyok, amit ennyire próbálnak tiltani, elkerülni, akkor szégyelltem magam.
47-es, nem a kisgyerek „felvilágosításában” nincs helye a szexnek. Annyit kell tartalmazzon, hogy a melegek is ugyanolyan emberek, mint mások, csak nem az ellenkező nembe szerelmesek, hanem az azonosba.
A mai gyerekek is alig hallanak a homoszexualitásról, hiába hiszed az ellenkezőjét. A családtól, a TV-ből, a netről, az ismerősöktől, mindenhonnan a heteroszexualitás folyik. Amivel amúgy nincs is gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!