Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Sokkal több olyan homoszexuáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokkal több olyan homoszexuális ember él az országban, aki inkább még el is titkolja a szexuális orientációját, mint hogy "divatból" legyen meleg, nem?

Figyelt kérdés

Személy szerint nem is tudom értelmezni, hogy is lehetne valaki "divatból" olyan, amilyen.

Véleményem szerint a divatnak ehhez semmi köze.

Vagy rosszul gondolom?

2021. szept. 30. 06:55
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
100%

28-as, 33-as és 37-es vagyok.

Én még nem vállaltam fel, egyelőre titkolom, de reményeim szerint a közeljövőben, amint egyetemre megyek felvállalom. Szerintem rajtam egyáltalán nem látszik. Egy átlagos srác vagyok, mondjuk sokkal zárkózottabb és szerintem felfogásban, gondolkodásban érettebb is (vagy csak túl aggódó), mint egy átlag korombeli.

2021. okt. 1. 21:54
 42/65 A kérdező kommentje:

40: Köszi a választ!

Na ezen gondolkodjon már el a sok divatb*zizó...

2021. okt. 1. 21:54
 43/65 A kérdező kommentje:

41: Neked is köszi a választ!

Akkor te 19 körüli vagy? Hát tényleg idősebbnek gondoltalak a válaszaid alapján! :)

2021. okt. 1. 21:57
 44/65 anonim ***** válasza:
4%
#37 Te magad írtad, hogy azért szégyellted a ferde hajlamodat gyerekkorodban, mert a csapból is a heteroszexualitás folyt. Most a csapból is az LMBTQP-propaganda folyik, tehát a te logikád alapján egy mai gyereknek azt kell szégyellnie, ha fiú létére a lányok érdeklik, vagy fordítva.
2021. okt. 2. 08:04
 45/65 anonim ***** válasza:
98%

44-es, nem azért szégyelltem a homoszexualitásomat, mert a csapból is a heteroszexualitás folyt, hanem amiatt, mert sehol sem hallottam a homoszexualitásról. Az egyedüli, amit tudtam, hogy ez a családom szerint undorító és utálják, ha a TV-ben ilyesmi van valamelyik filmben.

Amikor azt éreztem, hogy én arra vágyok, amit ennyire próbálnak tiltani, elkerülni, akkor szégyelltem magam.

2021. okt. 2. 10:07
 46/65 anonim ***** válasza:
97%
Nem tudom, hogy több van e. De az biztos, hogy sok olyan ember van aki eltitkolja. Peldaulen is.
2021. okt. 2. 10:31
 47/65 anonim ***** válasza:
3%
#45 A mai gyerekek meg csak a homoszexualitásról hallanak, a heteroszexualitásról nem. Normális ember óvodás, kisiskolás gyerekeknek nem beszél a szexről, amíg el nem érkezik a felvilágosítás ideje. Ti búzik viszont igen.
2021. okt. 2. 10:47
 48/65 anonim ***** válasza:
97%

47-es, nem a kisgyerek „felvilágosításában” nincs helye a szexnek. Annyit kell tartalmazzon, hogy a melegek is ugyanolyan emberek, mint mások, csak nem az ellenkező nembe szerelmesek, hanem az azonosba.

A mai gyerekek is alig hallanak a homoszexualitásról, hiába hiszed az ellenkezőjét. A családtól, a TV-ből, a netről, az ismerősöktől, mindenhonnan a heteroszexualitás folyik. Amivel amúgy nincs is gond.

2021. okt. 2. 13:02
 49/65 anonim ***** válasza:
3%
Nyugaton már rendszeres, hogy undorítóan kinéző nőnek öltözött férfiakat hívnak az óvodába, és a gyerekeknek úgy állítják be, mintha ez lenne a normális. Itthon is hamarosan ez lesz, mert a kormány nem tesz semmit, hogy megakadályozza.
2021. okt. 2. 13:10
 50/65 anonim ***** válasza:
97%
Nem, ezt csak a kormány híreszteli. Az óvodákban csak ritkán tartanak ilyen olvasásokat, a legtöbb könyvtárakban van és egyáltalán nem kötelezőek. A szülők viszik el a gyerekekiket önként. Amúgy sem gyakoriak az ilyenek.
2021. okt. 2. 13:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!