Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Edzőterembe járó melegek, ti meg szoktátok bámulni, ha láttok egy nagyon helyes srácot?

Nem bámulom de megnézem a pasikat de a lányokra is vetek egy pillantást. A szép arányos test látványát nem hagyom ki.
A fiatal srácokra jellemző hogy edzés után nem zuhanyoznak. Edzés azzal jár hogy megizzadnak. Fürdés nélkül felöltöznek. Látszik az izzadság folt az alsójukon is de ez nem zavarja őket. Én ezt is megfigyeltem hogy a higenia ennyire nem fontos.
Nagy heterók nem mernek levetközni pasik előtt? Még mielőtt lepontoztok nem az a vágyam hogy zuhany alatt bármi történjen. Diszkréten kell viselkedni ha már tetszenek a pasik.
Ez az én tapasztalatom. Sok sztori szól arról hogy ránéznek zuhany közben valakire és feláll nekik aztán kiverik egymásnak...stb. Ezek ábrándok én ilyeneket soha nem tapasztaltam.
Bocs hogy kicsit kibővítettem a témát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!