Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Edzőterembe járó melegek, ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Edzőterembe járó melegek, ti meg szoktátok bámulni, ha láttok egy nagyon helyes srácot?

Figyelt kérdés
Egyszerűen minden alkalommal, amikor edzeni megyek, a másfél óra alatt legalább látok 2-3 velem egykorú gyönyörű srácot. Nem ismerem őket, de egyik se néz ki igazán melegnek, valószínűleg heterók... Ilyenkor ti inkább másra gondoltok, és magatokkal foglalkoztok, vagy néha-néha csekkoljátok a palit? Mert szerintem elég kellemetlen lehet egy heteronak, hogy egy másik fiú rendszeresen stírolja őt! :'D

2021. szept. 28. 22:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Bikent is neha megnezem oket :D
2021. szept. 28. 22:02
 2/12 A kérdező kommentje:
És ha ő is visszanézeget, akkor azt miből lehet eldönteni, hogy neki is bejövök, vagy csak irritálja, hogy mi a francot bámul már ez a gyerek? xd
2021. szept. 28. 22:06
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
Igen
2021. szept. 28. 22:21
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
Jaj, ugyanez a gongom nekem is. Egyszerűen annyi a gyönyörű testű, helyes srác, hogy nem bírom nem bámulni őket. Persze próbálom diszkréten csinálni. Ahova én járok ott ráadásul az edzők is iszonyat helyesek, egyikbe konkrétan úgy érzem kezdek beleesni :D
2021. szept. 28. 22:37
 5/12 anonim ***** válasza:
93%
Biszex vagyok, de szoktam nézni.
2021. szept. 28. 23:12
 6/12 anonim ***** válasza:
33%

Oda edzeni jàrok. Nem érdekelnek mások.

Egy hetrónak undorító ha bámulják. Nem provokálok senkit.

2021. szept. 29. 00:10
 7/12 anonim ***** válasza:
19%

Végre egy normális meleg!

2021. szept. 29. 00:49
 8/12 anonim ***** válasza:
81%

Ha rendszeresen stírölöd az tuti idegesítő.

Viszont ha rá se nézel, sose derül ki, hogy esetleg bármelyikük meleg-e.

De egy egyszeri mély szemébenézés után is lehet hogy egyből elkönyvelnek, esetleg kellemetlen lesz.

Járj valami szivárványos pólóban, ezzel mindenki tudja, hogy nálad mi a szitu, így ha akad még meleg a helyen, akkor hátha kezdeményeznek. ;)

Azon kívül próbálkozhatsz sima ruhában is barátkozni, ismerkedni. Találj ki valamit, kérj zsepit, segítséget, tanácsot, akármit.

Ti melegek nem látjátok egymáson, ha a másik is az? Nem látszik a mozgáson, a gesztusokból, nem ismertek egymásra?

33N

2021. szept. 29. 04:49
 9/12 anonim ***** válasza:
63%

Könyvtárba szoktam járni,és inkább a komoly,szemuveges srácokat,férfiakat nézem meg.

Jobban bejönnek, mint az edzőtermi pávák.

2021. szept. 29. 05:45
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

6-os, 7-es, mintha a heterók nem bámulnák az edzőtermi csajokat. Ez ilyen...

Én nem igazán járok terembe, de, ha látok egy helyes srácot, akkor megnézem, bár próbálok diszkrét maradni.

Az biztos, hogy nem fognám meg, nem csapnék a seggére, ellentétben sok heteró fickóval nők esetében.

2021. szept. 29. 10:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!