Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejonnek az idosebb ferfiak?
Olyan 40-tol 60-ig.
Valahogy nekem nem jonnek be a velem egy koruak (24 vagyok) inkabb az idosebbek. Valahogy vonzobb hogy idosebb nalam.
Ahogy fentebb már említették, nem a kor az ami igazán számít.
25F
Vicces hogy pont a kerdesemben kiirtam hogy az idosebbek vonzanak es volt jo par valaszolo aki szinten igy erez.
Az hogy egyesek pedofilok az nem a mi hibank.
A legtobb ember a huszonevesekre vagyik mert ok teljesen erettek de nem tul idosek, ez a logikajuk (teljesen ertheto). Nem mindenki vagyik arra hogy iranyitson egy fiatalbbat.
A fiatalok egy része nem csak egy testet vagy egy testrészt lát és keres, hanem egy embert. És sok esetben a gondolkodó, érző lényt idősebb partnerben találják meg, mert a fiatal, sok esetben a korosztályuk még inkább azt keresi, ami az élvezetek útján segíti Őt.
És lehet az idősebb tapasztaltabb, de az is elő fordulhat,hogy pont nem. És akkor a fiatal a saját elképzelései szerint tudja Őt tanítgatni, alakítani. Miközben valós érzéseket kap ezért cserébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!