Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert erzitek tabunak idosebb,25 koruli nok, hogy bejonnek nektek a 18 ev koruli fiuk?
26N
Sose nézek kamaszfiúkra. Csak 30 felettivel ismerkedem.
Idosebb, 25 koruli nok. Muhaha. 😁
Nyugi, felnott korban nem szamit par ev, de tuti, hogy egy oregedo 25 eves (muhaha 😁) sem izgul 16 eves gyerekekre.
Azért, mert a nőkbe születésüktől kezdve az van nevelve, hogy a normális kapcsolat "fiatalabb nő - idősebb férfi" felállást követ, egy normális nő mindig érettebb férfire vágyik, és, hogy a férfiak dolga az, hogy 17 éves lánykákra izguljanak.
Nah most, én 22 éves lány vagyok és eltartott egy ideig, hogy ezt a gátlást feloldjam magamban. Egyszerűen blokkoltam, leértékeltem azokat a férfiakat, akik fiatalabbak nálam. És ez mondjuk normális, ha tini az ember, de 22 évesen be kellett vallanom magamnak, hogy egy 20 éves is lehet ugyanolyan szexi, mint egy 25 éves.
Sok nő ezt nem teszi meg, ugyanúgy, ahogy a férfiak is sokszor kényelmetlenül érzik magukat idősebb nővel (múltkor volt egy kérdés, amiben a srác azért panaszkodott, mert a nője 4 hónappal idősebb), ez nem normális, nem természetes és azzal, hogy egyszerűen ignorálnak felnőtt embereket egy szám miatt, egy csomó lehetőségről lemondanak.
Nem érzem tabunak egyáltalán. 18 alattiakkal nem ismerkednék, 19-20 évesekkel már talán, bár tartós kapcsolatot nem nagyon tudnék elképzelni velük, hiszen még egy 23-24 éves is bőven gyerek.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!