Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert erzitek tabunak idosebb,25 koruli nok, hogy bejonnek nektek a 18 ev koruli fiuk?
Bakker, rendesen érzem a sötétséget! Őszinte részvétem 14-es!!! Ok, talán annyi, hogy kicsit nyersen írt, de sokkal jobb, mintha olyan ócsárló lenne, mint itt a felettem lévő.. :O
Szerintem kanyarodjunk vissza, unalmas már hogy egy-egy kérdés alatt valakik mindig háborognak értelmetlenül valamin... És ami szomorúbb, hogy egymást sértegetik ismeretlenül. .
Kérdező! Te magad is láthatod, hogy még itt egy "anonim" oldalon se vállalják fel ezek a nők, csak azok írtak, akikre elvileg nincsennek a fiatalabbak hatással... A mi társadalmunkban ez nem elfogadott, ellenben ha fordítva lenne a felállás akkor a hölgy/lány környezete alig várná, hogy történjen "valami", főleg ha biztos egzisztenciával rendelkezik... Egy ilyet az illető nő is jobban fel mer vállalni, nagyobb lesz az elfogadottsága, mint fordítva (ahogy írtad). Ettől függetlenül van ilyen.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!