Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert erzitek tabunak idosebb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert erzitek tabunak idosebb,25 koruli nok, hogy bejonnek nektek a 18 ev koruli fiuk?

Figyelt kérdés
Sokszor tarsasagban is azt veszem eszre, hogy a lany ismeroseim megnezik az ilyen fiatal sracokat. Kb barkit megkaphatnanak, 27 evesen, de a 16 eves babaarcu fiuval szemez. Ez nem baj, de sokan ezt miert nem vallaljak fel a ferfiakhoz hasonloan, akik ugyanugy szexualisan vonzonak tartjak a friss hust? Ezt 30 folott is tapasztaltam. A noket szerintem ez hasonloan izgatja, mint a ferfiakat. Korotokat kedves lanyok irjatok le kerlek.

2018. jún. 28. 22:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
94%
Semmilyen téren nem izgatják a fantáziámat. Babázás előtt, amíg dolgoztam, sokszor kaptam diákmunkásokat. Aranyosak, kedvesek, vadócok, szerettem őket, de nem tudnék úgy rájuk nézni, mint férfi, szexet el sem tudnék képzelni. Nem tudom azt, hogy mi az oka, de nem. Persze, megnézem őket, valamikor megjegyzem magamban, hogy pár év múlva milyen jóképű férfi lesz belőle, de ennyi.
2018. jún. 29. 09:32
 12/21 anonim ***** válasza:
69%
Miért olyan nehéz elhinni, hogy felnőtt nőknek jellemzően nem jönnek be tizenéves gyerekek, mint férfi?
2018. jún. 29. 10:46
 13/21 anonim ***** válasza:

mert egy 16-19 éves még gyerek. barátomnak se jönnek be a 16-19 évesek, mert sokkal fiatalabbak mint ő, gyereknek látja őket. gyerekre meg nem izgul fel, meg én se.

(ne aggódj, nincsenek illúzióim, hogy nem tetszenek neki más nők, nem jön be neki más.)

2018. jún. 29. 12:32
 14/21 anonim ***** válasza:
59%
23 eves is boven gyerek... pff, vagy inkább a gondolkodás módod, na az gyerekes. Azt hogy ki felnőtt és ki nem azt csak részben határozza meg a kor, létezik olyan hogy valaki 20évesen még bulizik éjjel nappal és olyan is akinek 17évesen talpra kell állnia mert anyagi és családi gondjai vannak. Látom sok okostóni tévhitben szeretné leélni az életét, első látásra ítél. Soha nem tudhatod ki milyen keresztet hord a vállán kortól függetlenül
2018. jún. 29. 13:03
 15/21 anonim ***** válasza:
44%

#14: meg husz evesen is buliznak egyesek?

Te hol elsz? Megis mikor kene?

Amugy tok mkndegy.

20 alatt meg veletlenul sem tudnek ferfikent nezni senkire. Gyerekek, tinik. Nem ferfiak.

2018. jún. 29. 13:09
 16/21 anonim ***** válasza:
72%

átlagembereknél nem az a jellemző, hogy 17 évesen már gyárban kéne robotolniuk, mert meghalt mindenkije, vagy mindenki elhagyta, és a megélhetésért kell küzdenie.

és senki nem mondta, hogy a fiatalok szrok lennének. annyi, hogy gyerek, és nem jönnének össze vele, mert nem vonzódik egy gyerek testhez, lélekhez.

2018. jún. 29. 15:59
 17/21 anonim ***** válasza:
42%

#14: meg husz evesen is buliznak egyesek?

Te hol elsz? Megis mikor kene?

érted is amit mondok vagy csak válaszolgatsz? arra céloztam hogy valaki fiatalabban már felnőttebb egyén mint valaki aki nála korban is idősebb.

"átlagembereknél nem az a jellemző, hogy 17 évesen már gyárban kéne robotolniuk, mert meghalt mindenkije, vagy mindenki elhagyta, és a megélhetésért kell küzdenie."

Az hogy nem mindenkivel történik meg az nem azt jelenti hogy senkivel sem. Egyébként nem említettem hogy gyárban kell robotolniuk, látom szeretsz baromságokat írni. Elég az hogyha ott kell hagynod a tanulmányaidat mert munkát kell keresned, aztán munka mellett letenni a sulit pl, mert az életet sajnos nem érdekli hogy veled mi történik, megy tovább

"és senki nem mondta, hogy a fiatalok szrok lennének. annyi, hogy gyerek, és nem jönnének össze vele, mert nem vonzódik egy gyerek testhez, lélekhez."

Aztán nekem ne gyertek azzal hogy minden fiatalember korát csettintésre megmondjátok, mert hazugság :)

Bizony, valakiről nem tudod leolvasni hogy 18 vagy 28

2018. jún. 29. 16:54
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Idősebb 25 körüli nők... gondolkodj már el fijam miket beszélsz... menj a helyedre, egyes...
2018. júl. 8. 23:31
 19/21 anonim ***** válasza:

25 körüli, idősebb XDDDDDDDDDD

18 évesen dugtam 24 évest, szóval hagyjuk már az itteni megkeseredett kommenteket.

2018. júl. 8. 23:34
 20/21 anonim ***** válasza:
59%
Nem érzem tabunak, mert nem jönnek be. Nem vagyok pedofil:) Nekem FÉRFI kell, nem egy óvodás.
2018. júl. 9. 00:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!