Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejonnek az idosebb ferfiak?
Olyan 40-tol 60-ig.
Valahogy nekem nem jonnek be a velem egy koruak (24 vagyok) inkabb az idosebbek. Valahogy vonzobb hogy idosebb nalam.
Ja,és az idősebbek ha megnézem az adatlapjukat,egyből kattintanak,ha levelet írsz nekik biztosan válaszolnak.
Pedig sportos vagyok,de a fiatalok nagy része nem is reagál semmit a lábnyomokra.Főleg,aki hozzám hasonlóan sportos.
Akin pedig látszik,hogy tehetősebb,az meg még le is tol,hogy hogy mertél írni neki,mikor ő csak 30-ig keres,én meg 33 vagyok:D
Vannak jók 50 felett is,igaz ritkább.
Nyugaton még az 50-esek jó része is jár pl edzőterembe,de minimum nincs elhízva,ad magára.
Nálunk meg már a 40-esek nagy része borzasztóan néz ki sajnos.
Budapesti, ötvenes aktívként, nem lerobbant aktívként nem azt tapasztalom, hogy hű de kapósak lennénk.
Pedig örömmel járnék ide-oda, kirándulni stb egy normális életfelfogású sráccal.
És nem érdekel, ki mit gondol erről. Nem apapótlék szeretnék lenni, hanem barát..
53F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!