Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor zárkózott vagy nem érdeklem ?
Felejcsd el.
Ha lenne is valami Késöbb még több problémád lesz vele.
Felejcsd el.
"De könnyű a modortalanságot ráfogni a szorongásra..."
Én inkább azt gondolom, hogy a névtelenség sokakat tisztességtelenné, modortalanná tesz! Elbújnak a névtelenség mögé!
Tényleg nem értem ezeket a melegeket! Mit várnak el másoktól, ha másokkal szemben modortalanok?
A névtelenség éppen a zárkózottságot oldja fel, mindaddig, amíg nem feldik fel egymásnak kilétüket! Mert ha már megtették, megértem a bizalmatlanságot, viszont egy hosszabb levelezéssel ez is enyhíthatő!
Vannak lehetőségek a másikat kiismerni még a személyes találkozás előtt!
Ennek ellenére, napi szinten, még mindig ezerrel megy a nem válaszolás, a ráírok majd eltűnök című színdarab.
Egy ismerkedést,beszélgetést illik kulturáltan lezárni,ha tényleg nem akar valaki semmit a másiktól. Nagyon sok tüske marad így az emberekben, ami ha összegyűlik,lehet pont azon fog csattanni,aki nem tehet róla vagy pont egy sikeres ismerkedést hiúsít meg.
Figyeljünk már egymásra, egymás érzéseire, legalább egy mondat erejéig. Annyi rossz van a világban, nem okozzunk már egymásnak még többet !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!