Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Most akkor zárkózott vagy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor zárkózott vagy nem érdeklem ?

Figyelt kérdés
Beszélgetek egy sráccal már napok óta de ha fenn van nem ír. Mindig csak én írkálok neki és lassan kezdem unni. Mikor elkezdtünk beszélgetni elmondta hogy nagyon zárkózott és szorong az új emberek társaságában. Ezért próbálok türelmes lenni vele de úgy érzem ami sok az sok! Reggel nem ír annyit se hogy jó reggelt vagy mizu vagy akármi! És ez engem már kezd nagyon bosszantani! Mit kellene tennem ?

2021. szept. 18. 12:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Felejcsd el.

Ha lenne is valami Késöbb még több problémád lesz vele.

Felejcsd el.

2021. szept. 18. 17:53
 12/16 anonim ***** válasza:
70%
Nem velem beszélsz te véletlen Messengeren? :D
2021. szept. 18. 22:23
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

"De könnyű a modortalanságot ráfogni a szorongásra..."

Én inkább azt gondolom, hogy a névtelenség sokakat tisztességtelenné, modortalanná tesz! Elbújnak a névtelenség mögé!

Tényleg nem értem ezeket a melegeket! Mit várnak el másoktól, ha másokkal szemben modortalanok?

A névtelenség éppen a zárkózottságot oldja fel, mindaddig, amíg nem feldik fel egymásnak kilétüket! Mert ha már megtették, megértem a bizalmatlanságot, viszont egy hosszabb levelezéssel ez is enyhíthatő!

Vannak lehetőségek a másikat kiismerni még a személyes találkozás előtt!

2021. szept. 19. 00:21
 14/16 Endura ***** válasza:
54%
Te kezdted a beszélgetést?Elkezdett veled kommunikálni de valószínűleg csak udvariasságból.Gondolom semmi olyan választ nem kaptál,hogy bármit is akarna tőled.Mivel ezekből a jelekből nem vontad le a tanulságokat,inkább teletömted üzenetekkel,ebből elege lett és úgy gondolja,ha nem válaszol előbb-utóbb leszállsz róla,de ő maga nem akar megsérteni,vagy belegázolni a lelki világodba,hogy nyiltan megmondja ezt neked.Szóval a nem válaszolás nemet jelent.A beszélünk még pedig azt,hogy soha többet.Ezeket gondolom már más is megtapasztalta.
2021. szept. 19. 09:29
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
A nemválaszolás joga a leghatalmasabb bunkóság, amit a sggfejek találtak ki! Ha nem akarok semmit a másiktól, akkor nem hárítok, hanem megírom, hogy bocs' de ennyi volt részemről, nem hülyítek senkit sem.
2021. szept. 19. 10:45
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Ennek ellenére, napi szinten, még mindig ezerrel megy a nem válaszolás, a ráírok majd eltűnök című színdarab.

Egy ismerkedést,beszélgetést illik kulturáltan lezárni,ha tényleg nem akar valaki semmit a másiktól. Nagyon sok tüske marad így az emberekben, ami ha összegyűlik,lehet pont azon fog csattanni,aki nem tehet róla vagy pont egy sikeres ismerkedést hiúsít meg.

Figyeljünk már egymásra, egymás érzéseire, legalább egy mondat erejéig. Annyi rossz van a világban, nem okozzunk már egymásnak még többet !

2024. jún. 23. 06:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!