Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Most akkor zárkózott vagy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor zárkózott vagy nem érdeklem ?

Figyelt kérdés
Beszélgetek egy sráccal már napok óta de ha fenn van nem ír. Mindig csak én írkálok neki és lassan kezdem unni. Mikor elkezdtünk beszélgetni elmondta hogy nagyon zárkózott és szorong az új emberek társaságában. Ezért próbálok türelmes lenni vele de úgy érzem ami sok az sok! Reggel nem ír annyit se hogy jó reggelt vagy mizu vagy akármi! És ez engem már kezd nagyon bosszantani! Mit kellene tennem ?

2021. szept. 18. 12:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
50%

Tipikus mai mentalitás, ha azonnal nincs az ágyban, akkor már nem is érdekes...

Próbálsz türelmes lenni? Egy "nagyon zárkózott és szorongó" emberre néhány napot hajlandó vagy várni? Az igen...

2021. szept. 18. 12:56
 2/16 anonim ***** válasza:
59%
Semmit, kommunikálj akkor mással. Amíg nem találkoztál vele személyesen addig bármi lehet, kiadhatja magát másnak és csak "fantom", meg az is hogy már javában mással kommunikál/kúr.
2021. szept. 18. 12:59
 3/16 anonim ***** válasza:
97%

Igazad van, ha már az első napokat is ennyire le se szarja, akkor nem varhatsz tőle szinte semmit...

Érdektelen számára a kapcsolat ez azt jelenti

2021. szept. 18. 13:11
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem az ágyba szeretném vinni csak jól esne ha legalább annyit írna hogy szia, hogy vagy ? De erre se képes!
2021. szept. 18. 13:12
 5/16 anonim ***** válasza:
97%
Annyira szeretnék az ilyen nem íroksemmitsesose fejekben látni, hogy ugyan mi a fenét akar vajon? Lassan csupa ilyenbe futok bele, és nekem is nagyon elegem van belőlük már. Néha úgy érzem, hogy én kényszerítem arra, hogy ugyan válaszoljon már. Ha nem akar tőlem semmit, akkor írja meg hogy ennyi és kész!!!
2021. szept. 18. 13:21
 6/16 A kérdező kommentje:
Igen kedves utolsó teljesen egyet értek veled! Ez nekem is furcsa ! De lehet jobb is ha nem agya link ezen annyit!
2021. szept. 18. 13:25
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez van nálam is, mint az 5-ösnél. Én sem értem.

Kérdező!

A szorongó ember fejében benne van sok marhaság. Tehát pl, hogy nem akar zaklatni, nehogy megijesszen, meg ilyen f*szságok. Én is az voltam, ezért is mondom. Csak én kértem segítséget szakembertől, mert idegesített a gondolkodásom. Viszont legegyszerűbb lenne megkérdezni. Én is ezt szoktam mostmár. Bár én azért kerestem mindig a másikat, szóval azért ennyire nem zárkóztam el.

Viszont sok esetben nem értem azt sem, hogy elvileg én vagyok a szorongó, de találkozni már nem mernek velem. Szóval nekem ez már inkább vicc igazából. :D Sok a kiégett ember, csak azt nem értem, hogy akkor mit keresnek társkeresőn. Meg, aki a múltbéli sérelmeit nem tudja lezárni és azt keresi másokban is, az meg megint nem értem, hogy mit akar. Nyilván előrelátónak jó lenni, de azért ennyire bizalmatlannak nem kéne.(Persze most nem a szexet keresőkre gondolok.) Az a kapcsolatok alapja. Annyi torz jellem van, hogy az borzasztó.

2021. szept. 18. 13:40
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha sosem keres magától, nem érdekled.
2021. szept. 18. 14:07
 9/16 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudom, hogy mi járhat a fejében, de velem sajnos gyakran megesik, hogy nem merek ráírni emberekre, mert félek, hogy csak zavarom őket. Ha mégis ráveszem magam, akkor pedig sokszor egy fél órát-órát ülök az üzenet előtt, mielőtt elküldeném, nehogy legyen benne valami elírás és biztosan jó legyen az üzenet.
2021. szept. 18. 14:39
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Annyira nem szoronghat senki,hogy ne írjon vissza.Vagy annyit,hogy ennyi volt, kösz.

De könnyű a modortalanságot ráfogni a szorongásra...

Vagy akkor,ha valaki szorong,akkor kezdjen el írogatni, ha már tudja,mit szeretne.

Más ember idejével, kedvével és érzéseivel szórakozni az egyik legnagyobb modortalanság. Mindegy,az illető hány éves !

2021. szept. 18. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!