Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor zárkózott vagy nem érdeklem ?
Tipikus mai mentalitás, ha azonnal nincs az ágyban, akkor már nem is érdekes...
Próbálsz türelmes lenni? Egy "nagyon zárkózott és szorongó" emberre néhány napot hajlandó vagy várni? Az igen...
Igazad van, ha már az első napokat is ennyire le se szarja, akkor nem varhatsz tőle szinte semmit...
Érdektelen számára a kapcsolat ez azt jelenti
Ugyanez van nálam is, mint az 5-ösnél. Én sem értem.
Kérdező!
A szorongó ember fejében benne van sok marhaság. Tehát pl, hogy nem akar zaklatni, nehogy megijesszen, meg ilyen f*szságok. Én is az voltam, ezért is mondom. Csak én kértem segítséget szakembertől, mert idegesített a gondolkodásom. Viszont legegyszerűbb lenne megkérdezni. Én is ezt szoktam mostmár. Bár én azért kerestem mindig a másikat, szóval azért ennyire nem zárkóztam el.
Viszont sok esetben nem értem azt sem, hogy elvileg én vagyok a szorongó, de találkozni már nem mernek velem. Szóval nekem ez már inkább vicc igazából. :D Sok a kiégett ember, csak azt nem értem, hogy akkor mit keresnek társkeresőn. Meg, aki a múltbéli sérelmeit nem tudja lezárni és azt keresi másokban is, az meg megint nem értem, hogy mit akar. Nyilván előrelátónak jó lenni, de azért ennyire bizalmatlannak nem kéne.(Persze most nem a szexet keresőkre gondolok.) Az a kapcsolatok alapja. Annyi torz jellem van, hogy az borzasztó.
Annyira nem szoronghat senki,hogy ne írjon vissza.Vagy annyit,hogy ennyi volt, kösz.
De könnyű a modortalanságot ráfogni a szorongásra...
Vagy akkor,ha valaki szorong,akkor kezdjen el írogatni, ha már tudja,mit szeretne.
Más ember idejével, kedvével és érzéseivel szórakozni az egyik legnagyobb modortalanság. Mindegy,az illető hány éves !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!