Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kissé visszahúzódóként, csendesebbként van esélyem párt találni?
Szerintem van esélyed így is párt találni, sokan kedvelik a csendes, visszahúzódó srácokat.
24/F/m
Szia!
Én is ilyen vagyok, inkább introvertált, félénk, izgulós, olyan, aki nehezen nyílik meg úgy igazán. Ha találkozóra kerül aok én is mindig kihordok egy szívrohamot menet közben.
Nekem sincs párom, de hiszem, hogy nem lehetetlen, szóval ne adjuk fel!
Szerintem ne akarj változtatni ezen, csendes és introvertált vagy, és kész. Egy kapcsolatban önmagadat kell adnod, nem játszhatod meg magad.
Én is ilyen vagyok, mondjuk idegenekkel/nem közeli ismerősökkel tudom kompenzálni és irányítani a beszélgetést. Ha önmagamat adom akkor viszont katasztrófa :D De hidd el nem ezen múlik, az extrovertáltak csak azért is meg akarnak majd ismerni :D Úgyhogy ha nem zárkózol el az emberek elől, akkor simán van esélyed, ne ess kétségbe.
20/f
Bárcsak jönne az életembe egy ilyen férfi !
Minden vágyam ez, mivel magam is ilyen vagyok...
Biztosan jól megértenénk egymást és elindulhatna valami szép kettőnk között ...
Várom azt a pesti csendes,visszahúzódó,zárkózott srácot,aki örömmel kezdene el ismerkedni egy szép kapcsolat reményében !
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!