Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerős érzés? Szokott olyan érzésetek lenni, hogy hiába vagytok még fiatalok, úgy érzitek, hogy a kevesebb számú lehetséges jelölt miatt (értsd, sokkal kevesebb a meleg ember, ráadásul az ismerkedés is bonyolultabb) sosem fogtok párt találni?
Figyelt kérdés
2018. júl. 4. 23:15
2/8 anonim válasza:
Sajonos rengetegszer, de nagyon reménykedem.
4/8 anonim válasza:
Egy nálam idősebb, hetero ismerősöm mondta egyszer. Minél idősebb az ember, annál több jó nő szaladgál körülötte, akiket meg lehet dugni.
A melegeknél is lehet valami hasonló, hogy minél idősebb valaki, annál több szexre, kapcsolatra vágyó meleg van körülötte.
5/8 anonim válasza:
Minél idősebb valaki,szerintem annál jobban érzi,mire van szuksége egy kapcsolatban. Sajnos a fiatalok többsége ebben éppúgy nem határozott,mint mindenben, mindent azonnal akarnak és ha megkapják, megunják hamar és kiégnek. Én középkorú vagyok,de ha lehetne sem lennék ma fiatal. És a huszonévesek lelkileg ma egy alsós gyerek szintjén vannak ezért sem alkalmasak tartós kapcsolatra, tisztelet a nagyon kevés kivételnek.Mondom ezt úgy,hogy hozzám a huszonévesek vonzódnak,de eddig kivétel nélkul csalódtam bennuk. Semmi kitartás bennuk az élet más teruletén sem, nem kuzdenek meg azért,hogy elérjenek valamit,csak kapni akarnak. Pedig amiért megdolgozunk,az értékesebb mindennél és ez a kapcsolatokban is így van.Dehát ehhez sok tapasztalat és sajnos az élettől sok pofon kell, hogy megértsuk és átéljuk. Talán ez nem is olyan rossz dolog, érett gyumölcs az mindig finomabb...
7/8 Lacás1976 válasza:
Szetintem melegként egyszerűbb legalábbis alkalmit találni egy nőt sokáig kell fűzni... Párt találni már nehezebb mert mindenki csak szexet akar de az se lehetetlen. Én nem lennék heteró.
8/8 -remete- válasza:
Lehet találni csak ne a gay filmek alapján keress
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!