Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés az utcán. Lehetséges?
Figyelt kérdés
Lányok/Hölgyek! Ha valaki az utcán elkérné a számotokat ilyen-olyan körítéssel (határozott fellépéssel, de nem zaklatás jelleggel), lehetséges, hogy megmozgatna titeket? Vagy ilyenkor annyira a dolgotokra koncentráltok, hogy csuklóból elkülditek? Egyéni véleményekre lennék kíváncsi2018. jún. 12. 19:37
1/4 A kérdező kommentje:
De úgy is kérdezhetném, hogy aranyosan jönne le, vagy inkább creepyn
2018. jún. 12. 19:38
2/4 anonim válasza:
Ijesztő lenne és udvariasan arrébb állnèk. Ha túltolja akkor meg kinevetnèm és úgy állnék arrébb.
3/4 anonim válasza:
A számom még véletlenül se adnám meg, bármilyen jó pasi lenne.
Ok, az,hogy utcán kedvesen megszólít (nem le),az nem zavar, ha nem tolakodó, perverz, nagyképű stb. De ne kérje el a számom.
Beszélgetünk,ismerkedünk, és ha elkérné a számom inkább én kérném el az Övét mint megadnám a sajátom. Megtartva ezzel a jogot arra,hogy én keressem...ha szeretnék folytatást.
De kifejezetten utcán ismerkedés még sosem volt az életemben, pedig közvetlen, nyitott vagyok. Mindenhol máshol, pl. buszon, kórházban, várakozás közben...de utcán, na ott nem.
4/4 anonim válasza:
Utcán még nem, de buszon már ismerkedtem. Nem lett belőle kapcsolat! Barátság lett ami több éve tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!