Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ismerkedés az utcán. Lehetséges?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés az utcán. Lehetséges?

Figyelt kérdés
Lányok/Hölgyek! Ha valaki az utcán elkérné a számotokat ilyen-olyan körítéssel (határozott fellépéssel, de nem zaklatás jelleggel), lehetséges, hogy megmozgatna titeket? Vagy ilyenkor annyira a dolgotokra koncentráltok, hogy csuklóból elkülditek? Egyéni véleményekre lennék kíváncsi
2018. jún. 12. 19:37
 1/4 A kérdező kommentje:
De úgy is kérdezhetném, hogy aranyosan jönne le, vagy inkább creepyn
2018. jún. 12. 19:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Ijesztő lenne és udvariasan arrébb állnèk. Ha túltolja akkor meg kinevetnèm és úgy állnék arrébb.
2018. jún. 12. 20:00
 3/4 anonim ***** válasza:

A számom még véletlenül se adnám meg, bármilyen jó pasi lenne.

Ok, az,hogy utcán kedvesen megszólít (nem le),az nem zavar, ha nem tolakodó, perverz, nagyképű stb. De ne kérje el a számom.

Beszélgetünk,ismerkedünk, és ha elkérné a számom inkább én kérném el az Övét mint megadnám a sajátom. Megtartva ezzel a jogot arra,hogy én keressem...ha szeretnék folytatást.

De kifejezetten utcán ismerkedés még sosem volt az életemben, pedig közvetlen, nyitott vagyok. Mindenhol máshol, pl. buszon, kórházban, várakozás közben...de utcán, na ott nem.

2018. jún. 12. 20:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Utcán még nem, de buszon már ismerkedtem. Nem lett belőle kapcsolat! Barátság lett ami több éve tart.
2018. júl. 1. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!