Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ma napság sok olyan nőt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Potensjatékos kérdése:

Ma napság sok olyan nőt látni, akik nagyon kívánatosak ezeket a csajokat célszerű lehet meg szólítani az utcán a cél alkalmi vagy tartós szexkapcsolat lenne, hm?

Figyelt kérdés
A kívánatos nők alatt értem leggingset viselő nőket teljesen rásimul a viselt testrésze, vagy akár a tevapatás, vagy miniszoknyát viselő nőkre.

#szex #ismerkedés #leggings #tevepata #spontaneitás #kívánatos nők #nadrágon keresztül átlátszó butyi
2017. ápr. 20. 11:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2017. ápr. 20. 11:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

1. Ismertem már meg olyan lányokat, akikkel később (legalább) szex lett: a buszon őt megszólítva, óriás többszáz fős előadóteremben megszólítva, de olyat is akit egy ruhaboltban szólítottam meg.

2. Csak olyanokhoz érdemes oda menni, akikkel előtte volt egy kis szemezés, vagy egynél többször elcsípted őket hogy téged néznek. Ilyenkor kicsit biztosabb lehetsz benne, hogy külsőre bejössz neki.

3. Nem kell őket letámadni. Egy sima kis "chit-chatet" vesznek szívesen a legtöbben, nem azt hogy egyből bókolni kezdesz vagy egyből elmondod, hogy tetszik neked (pláne hogy "de jó lenne szexelni"). Beszélgettek ameddig tudtok (és max 20 percig), aztán elkérsz tőle elérhetőséget.

Azt gondolom tudod hogyan kelts beszélgetés során a nőkben érdeklődést magad iránt a szavaiddal és azzal amit mondasz.

2017. ápr. 20. 11:56
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Miért nem lehet helyesen írni? Annyira idegesítő ez! Persze ha diszlexiás vagy, akkor elnézést.
2017. ápr. 20. 12:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

3:

Tom Hanks beszélt így a Felhőatlasz című filmben, a legtávolabbi jövőben játszódó részben, amikor azt mondta, hogy "Tegnapság".

Gondolom a kérdező is így értette, hogy van a Tegnap ság, a Ma napság és a Holnap ság. :DDD

2017. ápr. 20. 12:51
 5/9 anonim ***** válasza:
66%
Nyugodtan, bátran szólitsd le, és mond meg nekik hogy alkalmi szexet akarsz.
2017. ápr. 20. 13:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne akarj minden nővel szexelni, mert ha van barátja, elmondja neki hogy mit akarsz, és a padlóba veri a képedet.
2017. ápr. 20. 15:58
 7/9 A kérdező kommentje:
Padlóra veriii a képemet 😀 ha az illető férfi űz valami harc művészetet akkor megértem, máskülönben én verem laposra az illető képét..... 😊
2017. ápr. 20. 22:19
 8/9 anonim ***** válasza:
68%

6:

Ha az utcán (vagy valami más nyilvános helyen) egy ismeretlen nőt aki egyedül van, az mit mond majd a barátjának? Hogy "egy ismeretlen férfi, akit sosem láttam és sosem fogok majd a jövőben, sem a nevét nem tudom, megszólított. Verd meg."

Hm? Most nem arról beszélünk, hogy munkatársat szólítasz le, hanem hogy totál ismeretlenül valakit, akivel többé utána esélyesen nem is találkozol.

2017. ápr. 21. 13:10
 9/9 anonim ***** válasza:
97%
még mindig nem értitek meg, hogy akármit is visel egy nő, az nem nektek van? magának.
2017. ápr. 28. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!