Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma napság sok olyan nőt látni, akik nagyon kívánatosak ezeket a csajokat célszerű lehet meg szólítani az utcán a cél alkalmi vagy tartós szexkapcsolat lenne, hm?
1. Ismertem már meg olyan lányokat, akikkel később (legalább) szex lett: a buszon őt megszólítva, óriás többszáz fős előadóteremben megszólítva, de olyat is akit egy ruhaboltban szólítottam meg.
2. Csak olyanokhoz érdemes oda menni, akikkel előtte volt egy kis szemezés, vagy egynél többször elcsípted őket hogy téged néznek. Ilyenkor kicsit biztosabb lehetsz benne, hogy külsőre bejössz neki.
3. Nem kell őket letámadni. Egy sima kis "chit-chatet" vesznek szívesen a legtöbben, nem azt hogy egyből bókolni kezdesz vagy egyből elmondod, hogy tetszik neked (pláne hogy "de jó lenne szexelni"). Beszélgettek ameddig tudtok (és max 20 percig), aztán elkérsz tőle elérhetőséget.
Azt gondolom tudod hogyan kelts beszélgetés során a nőkben érdeklődést magad iránt a szavaiddal és azzal amit mondasz.
3:
Tom Hanks beszélt így a Felhőatlasz című filmben, a legtávolabbi jövőben játszódó részben, amikor azt mondta, hogy "Tegnapság".
Gondolom a kérdező is így értette, hogy van a Tegnap ság, a Ma napság és a Holnap ság. :DDD
6:
Ha az utcán (vagy valami más nyilvános helyen) egy ismeretlen nőt aki egyedül van, az mit mond majd a barátjának? Hogy "egy ismeretlen férfi, akit sosem láttam és sosem fogok majd a jövőben, sem a nevét nem tudom, megszólított. Verd meg."
Hm? Most nem arról beszélünk, hogy munkatársat szólítasz le, hanem hogy totál ismeretlenül valakit, akivel többé utána esélyesen nem is találkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!