Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem fogadthatnak orokbe a melegek gyereket?
Az en gyermekkorom szornyu volt hetero szulokkel.
Az iskolaba is mindig piszkaltak, mert szegeny voltam. Ha kopott volt a cipom, ha nem tudtam elmeny beszamolot tartani a nyaralasomrol, mert nem volt vagyeppen ha ajandekozni kellett es nem volt ra penzem.
Mindigis bele gondoltam hogy sokkal jobb lett volna ha inkabb orokbe fogadnak. Nekem meg az is jobb lett volna ha ket azonos nemu szulo nevel fel mint ez a ketto
Ha jol tudom amugy se adnak oda csakugy gyerekeket orkbe
Már ne haragudj meg de egyrészt, ezt a kérdést nem hiszem hogy a szexualitás kategóriába kellene kiírni.
Másrészt, a rossz gyerekkorodhoz semmi köze nem volt annak, hogy a szüleid heteroszexuálisok voltak. Az általad felsorolt problémáknak az anyagi helyzetetekhez volt köze.
A kérdésed egész egyszerűen az általad felvázolt környezetbe nem illik bele csak azt tükrözi hogy neked miért nem szabad gyereket kapnod és ehhez semmi köze sincs a szexuális irányultságodnak.
"Másrészt, a rossz gyerekkorodhoz semmi köze nem volt annak, hogy a szüleid heteroszexuálisok voltak. Az általad felsorolt problémáknak az anyagi helyzetetekhez volt köze."
Nem is ezt irtam hanem hogy fontosabb az hogy az embernek hetero szulei legyenek mint hogy szereto csaladban nojon fel akik felszeretnenek egy gyereket nevelni.
"Nem lát a gyerek egészséges családi példát, plusz gondolj bele mennyire csesztetnek valakit, ha meleg pár neveli, sokkal komolyabb áldozat lenne, plusz az általad fent említett dolgok ugyanúgy meglehetnek melegeknél is, sőt még ki is dobhatnak, ha már nem kellesz"
Mert ha a gyerek egy olyan hetero csaladban nofel ahol elhanyagoljak es szulok allandoan veszekednek es/vagy utik egymast az normalis?
En nagyon sokat szegyenkezdtem, egy par peldat írtam.
"Én se adnék nekik, nem vagyok homofob,de egy gyereknek kell apa figura is meg anya figura és ha egyik nincs meg teljesen más ember lesz belőle mint ha normális családban nőtt volna fel"
Hanyszor irjam le hogy nekem se volt jo apa figuram. Az jo apa, aki a kocsmaban tolti a szabadidejet a gyerekei helyett, veri a feleseget, a gyerekeit stb???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!