Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miert nem fogadthatnak orokbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem fogadthatnak orokbe a melegek gyereket?

Figyelt kérdés

Az en gyermekkorom szornyu volt hetero szulokkel.

Az iskolaba is mindig piszkaltak, mert szegeny voltam. Ha kopott volt a cipom, ha nem tudtam elmeny beszamolot tartani a nyaralasomrol, mert nem volt vagyeppen ha ajandekozni kellett es nem volt ra penzem.

Mindigis bele gondoltam hogy sokkal jobb lett volna ha inkabb orokbe fogadnak. Nekem meg az is jobb lett volna ha ket azonos nemu szulo nevel fel mint ez a ketto

Ha jol tudom amugy se adnak oda csakugy gyerekeket orkbe

2021. szept. 7. 20:18
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:

De hogyha tobb par tudna orokbe fogadni akkor nem lenne annyi gyerek a nevelootthonba igy mar erted?

En is csak azert maradtam a csaladommal mert nem akartam hogy nevelootthonba kossek ki

2021. szept. 10. 22:11
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!