Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miert nem fogadthatnak orokbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem fogadthatnak orokbe a melegek gyereket?

Figyelt kérdés

Az en gyermekkorom szornyu volt hetero szulokkel.

Az iskolaba is mindig piszkaltak, mert szegeny voltam. Ha kopott volt a cipom, ha nem tudtam elmeny beszamolot tartani a nyaralasomrol, mert nem volt vagyeppen ha ajandekozni kellett es nem volt ra penzem.

Mindigis bele gondoltam hogy sokkal jobb lett volna ha inkabb orokbe fogadnak. Nekem meg az is jobb lett volna ha ket azonos nemu szulo nevel fel mint ez a ketto

Ha jol tudom amugy se adnak oda csakugy gyerekeket orkbe

2021. szept. 7. 20:18
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
57%
Te a pénz és a szeretet közé egyenlőségjelet teszel. Remélem, neked nem lesz gyereked.
2021. szept. 8. 18:07
 22/31 A kérdező kommentje:

22 Remelem neked se. Mert nem tudsz ertelmezni egyszeru mondatokat sem. SOHA nem mondtam azt hogy csak penz kell egy boldog csaldhoz!

A szegenysegen belul azzal van gond ha a gyerek nem tud napokig enni meg gunyt uznek belole, erre peldakat mar kis millioszor leirtam.

Nalunk pl. az alkohol tulzott fogyasztasaval, valamint azzal is volt gond hogy elhanyagoltak minket.

Ezek dolgok onmagukban is gondot jelentenek.

Akj nem tud felnevelni egy gyereket tisztessegesen akkor ne vallalj gyereket!

2021. szept. 8. 18:37
 23/31 A kérdező kommentje:
*az ne vallaljon...
2021. szept. 8. 18:37
 24/31 anonim ***** válasza:
51%
23, pont, hogy tudom értelmezni, ezért írtam. Ettől függetlenül amit most leírtál, azzal valóban van gond, de ezt nem is vitattam.
2021. szept. 8. 18:42
 25/31 A kérdező kommentje:

25-os ha vissza lapozol lathatod hogy nem csak a penzrol beszeltem.

"Nem is ezt irtam hanem hogy fontosabb az hogy az embernek hetero szulei legyenek mint hogy szereto csaladban nojon fel akik felszeretnenek egy gyereket nevelni."

"Mert ha a gyerek egy olyan hetero csaladban nofel ahol elhanyagoljak es szulok allandoan veszekednek es/vagy utik egymast az normalis?"

2021. szept. 8. 19:11
 26/31 anonim ***** válasza:
51%

#1 vagyok

"Nem is ezt irtam hanem hogy fontosabb az hogy az embernek hetero szulei legyenek mint hogy szereto csaladban nojon fel akik felszeretnenek egy gyereket nevelni."

Már bocsi de nem ezt írtad a kérdésedben. Te az anyagi helyzetetekről írtál csak amiből nem következik az hogy ne szeretettben nőttél volna fel. A pénz nem egyenlő szeretettel. Nyilván utólag le lehet írni egy szívbemarkoló történetet egy olyan gyerekkorról ahol nem kaptad meg a kellő szeretetet de nem erre irányult az általad vázolt probléma.

2021. szept. 8. 21:51
 27/31 A kérdező kommentje:

Igen mivel ez volt

"Nyilván utólag le lehet írni egy szívbemarkoló történetet egy olyan gyerekkorról ahol nem kaptad meg a kellő szeretetet de nem erre irányult az általad vázolt probléma."

Ez csak akkor lenne fura leirni ha valaki mondta volna milyen penzehes vagyok de magamtol hoztam a szeretet hianyat is temaba. Nalunk a penz volt a legnagyobb gond

2021. szept. 8. 22:28
 28/31 anonim ***** válasza:
61%
A szerény anyagi körülményekben megélt gyerekkor hogyan függ össze az örökbefogadók szexuális irányultságával?
2021. szept. 9. 21:27
 29/31 A kérdező kommentje:

"A szerény anyagi körülményekben megélt gyerekkor hogyan függ össze az örökbefogadók szexuális irányultságával?"

Olvastad is a kerdsem???

Mert a kerdesemet ugy is lehet ertelmezni hogy miert elfogadotabb az hogy egy gyermek szegenysegben, szeretet nelkul no fel annal hogy meleg szulok neveljek (ha ket ember orokbe szeretne fogadni akkor biztos atvizsgaljak oket).

2021. szept. 9. 21:44
 30/31 anonim ***** válasza:
75%
Szegénységbe senkit nem adnak örökbe. Tehát még mindig értelmezhetetlen a kérdésed.
2021. szept. 10. 21:53
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!