Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy fogadjam el magam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadjam el magam?

Figyelt kérdés
14 éves korom óta tudom hogy meleg vagyok de ezt eddig elnyomtam magamban de rájöttem hogy ezzel csak magamnak hazudok. Nekem ez az elfogadás dolog nagyon nehezen megy félek a külvilág reakciójától is. És habár ritkán szoktam önkielégíteni utánna mindig bűntudatom van. De szeretnék megbékélni önmagammal. Mit csináljak? Hogyan fogadjam el önmagamat, azt aki vagyok?

2021. szept. 5. 18:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%
Ki F*sz pontoza le az értelmes válaszokat?
2021. szept. 5. 20:19
 12/18 anonim ***** válasza:
89%
Ki a f*sz pontozza le az értelmes válaszokat?
2021. szept. 5. 20:20
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
#10 Szerintem meg te rád jellemző ez. Nem értem hogy mi volt a baj válaszommal/válaszokkal.
2021. szept. 5. 20:23
 14/18 anonim ***** válasza:
91%

10 vagyok.

#13 az volt a baj hogy valakinek segítség kell, és ti ahelyett hogy támogatnátok a másikat inkább utalkozó megjegyzéseket írtok. Ha tényleg annyira biztosak lennétek a szexuálitásotokba akkor nem terjesztenétek utálatot, mert aki teljesen biztos benne nem érzi szükségét lehúzni a másikat. Sohasem tudjuk ki milyen mentálisan állapotban van, sohasem tudod hogy kit választ el egy komment attól hogy elvágja az ereit, ha miattad halna meg valaki akkor biztosan büszke lenne rád isten ezek után, és + ez egy anonim platform szóval ha valaki egész életemben utálattal találkozik és még ki tudja mi folyik az életében ez lehet neki a utolsó segítség kérés, egy anonim oldalon mert a társadalmunkban szégyen és nem létezik depresszió és mentális zavar és ha valaki segítséget kér akkor gyenge és ezért kérhet segítséget egy anonim oldalon, és mit kap tőled és a többi (már korábban említett kommentelő től) utálatot, ha hetero vagy és nem értesz egyet azzal hogy egy másik emberi lényt szeretünk akkor meg legalább adj annyi tiszteletet amennyivel szeretnéd hogy tisztelejen téged a másik, nem tudom milyen keresztények vagyok ti ha csak azért rúgtok bele másba mert más mint ti.

2021. szept. 5. 20:51
 15/18 anonim ***** válasza:
74%
Én magamból ki indulva egy utálkozó válaszért nem vágnám fel az ereim. S hidd el csak az igazat mondtam el, én csak azt mondtam, amit isten is szeretne. Fogadjuk el egymást, én nem utálkoztam avval okoska. Hogy azt mondtam: áll keresztények. Csak elmondtam az igazságot. Én elfogadlak kérdező, csupán a homofób ráadásul magukat kereszténynek is nevező személyeket nem fogadom el. Hidd el rám büszke is az isten, nemcsak szeret!:)
2021. szept. 5. 21:32
 16/18 anonim ***** válasza:
8%
Most pontozz le öcsi sajt. De akkor isten akaratával mész szembe kis barátom!
2021. szept. 5. 21:33
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ja hogy már istent is ismered, akkor add át üdvözletem ha én amúgy is a pokolban fogok égni. Azért írom hogy ismered istent mert olyant szavakat teszel a szájába amik el sem hagyták a száját, és a biblia is rosszul vol lefordítva, de ha már te annyira hívő vagy ezt már tudhatnád. És a bibliában is nem isten mondta ezt a rosszul lefordított homoszexuális részt, isten sohasem ítélkezett senki felett, és azt tanította hogy nekünk sincs erre jogunk mivel mind annyian bűnösök vagyunk. Sok fordítás pedig rosszul volt lefordítva, mint pl a homoszexuálitás, mert ez a szó a biblia keletkezése kor nem is létezett. + A istenes érv a homoszexuálitás ellen teljesen érvénytelen, akkor lenne érvényes ha az egész világ hinne Istenben és ha be is lenne bizonyítva a létezése. És már nem egy példa volt öngyilkosságra utalkozzó kommentek hatására. Még nyugodtan megírhatod a véleményed, de nincs értelme hogy visszaírjak mivel csak vesztegetem veled az időmet. És a kérdezőnek a kérdésén kéne legyen a figyelem.
2021. szept. 5. 23:10
 18/18 anonim ***** válasza:
90%
#17 Jól ismerem ezeket, pont ugyanazt mondom én is. De ez lehetne csinálni az idők végezetéig. Most maradjunk abban, hogy fogadja el magát.
2021. szept. 6. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!