Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van valami ötletetek, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami ötletetek, hogy hogyan fogadjam el magam?

Figyelt kérdés
Fontos lenne, sajnos nagyon rosszul érzem magam. :(

2020. júl. 27. 23:04
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Nézd a jó oldalát, sokkal több ember közül válogathatsz.
2020. júl. 27. 23:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ask magadnak időt, és légy elfogadó emberek társaságában
2020. júl. 27. 23:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Fogadd el magad!

Nem tehetsz róla, és senki nem hibáztat téged ez miatt.

Rengeteg ember él így is teljes éltet.

Normális hetero ember, (mint pl én) nem bántja, és nem nézi le se a leszbiket, sem a melegeket, mert aki igen az primitív.

Először én azt mondom, foglalkozz az ellenkező nemmel, aztán, ha már el telt egy kis idő, és barátkozol a ténnyel, akkor próbáld a saját nemedet.

Egyébként ha az életben szerelmes leszel, akkor teljesen csak arra az 1 emberre fogsz koncentrálni.

Tehát szokd a gondolatot, és nyugodj bele, hogy ez van!

F

2020. júl. 27. 23:39
 4/5 anonim válasza:
100%
Én nekem 18/F 16 évesen ami nagy lendület adott hogy elmondtam a két legjobb barátnőmnek akik nagyon jól fogadták, utána nyilván ez az információ szétterjed majd de nekem azóta könnyedebb akár az utcán is járni
2020. júl. 27. 23:55
 5/5 Liloka1234 ***** válasza:
100%
Én se fogadom el magam pedig nem egyszer hallotam h jó alakom van formás seggem széles csípőm vékony derekam vastag combom szép szemem szép arcom szép hosszú hajam de nemtudom én neha nem így látom én deszkának látom magam és sokszor vagyok szarul miatta
2020. aug. 2. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!