Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el magam?
Amikor nővel vagyok akkor mindig azt érzem, hogy valami hiányzik még.
Ha meg pasival, akkor meg flusztrált előtte hogy ez nem helyes. Utána meg hetekig marom magam, szorongok hogy nem vagyok normális...
Szia!
Teljes mértékben megértem a problémádat.
Ha szeretnél tiszta maradni, és mégis levezetni a feszültséget, szerintem szerezz egy hasonlóan visszafogott bi vagy meleg sport edzőhavert, akivel anélkül élvezhetitek egymás látványát és kémiáját, hogy bármi komolyabb történne köztetek az izzáson kívül.
Nekem volt egy ilyen bi edzőtársam anno, és nagyon jól működött a dolog, bár tény, hogy egy év után rám mászott volna, de akkor megszakítottam vele a kapcsolatot, mert nekem az nem fért már bele.
Amúgy azóta nincs is helyette senki, ha érdekel, és a közelben vagy, rám írhatsz, végletekig tisztességes vagyok.
Amúgy azzal is egyetértek, hogy biszexként meg kell ragadnod a lehetőséget a normális, hetero életre, abban van csak igazi perspektíva. A meleg vágyakat meg tanácsosabb elnyomni vagy alternatív formában levezetni, ha zökkenőmentes, és lelkifurdalástól mentes korrekt életet akarsz élni.
Le fognak pontozni, mert az esztelen hedonizmus kultúrájában élünk, de attól még így van. Biként addig sosem leszel boldog, míg a vágyaidnak élsz, tönkreteszed a saját életedet is, és a másét is.
#1 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!