Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Sok pasi miért undorodik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok pasi miért undorodik látványosan a homoszexuális szextől?

Figyelt kérdés

Nagyon gyanús. Nem lehet, hogy számos férfi igazából vágyik arra, hogy kipróbálja pasival?

Most ha belegondolunk, mi undorító van abban, ha egy férfi behatol egy másik férfiba? Van, akinek nem jön be, ennyi.

Azt gondolom, több biszex pasi van a világon, mint hisszük...

2021. szept. 3. 22:27
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
88%
Mármint az előző a 29-esnek volt válasz természetesen.
2021. szept. 4. 12:52
 32/35 anonim ***** válasza:
93%

Persze a szaporodás az alapvetö cél. De az emberek már ezen tulléptek. Nem csak azért szexelünk hogy utodokat nemzünk. Ezenngondolatmenet alapján akkor a maszturbálás, az orális szex, a hetero anális szex, a fogamzásgátlás, az óvszer, és az összes olyan dolog ami a gyermek nemzés útjában áll egy kategóriába esik a meleg szexel.

Egyébként mindig a meleg, az-az a férfi férfi felállás az igazán vitatott téma. A lezbikusokról nem esik ennyi szó. Gobdolom mert a hetero férfiaknak az szexi ha 2 csak csinálja, mert sz ellenkezö nemet képviselik. Kiváncsi lennék arra hogy a nök hogy vélekednek a két nö felállásról. Valamiért ugy lrzem nem harcolnának annyira ellene mint a férfiak a férfi férfi kapcsolattal.

Ez az egész a társadalom és a kulturális háttér miatt van. Ma már el sem tudnán képzelni hogy az emberek egymás mellett ülve nyilvánosan wczenek, pedig az okori romában ez bevett szokás volt. Beszélgettek az emberek miközben épp a trónon ültek.

Egy ember értékrendje a gyerekkorban alakul ki a környezetböl érkezö informáciok alapján. Ha valaki azt halja hogy pl. a migránsok, romák rosszak akkor felnöttként hiába fog látni rendes dolgos migránst vagy romát, akkor is lesz egy mélyröl jövö negativ érzés az irányukba.

Nem csak a beszldet tanuljuk meg a szüleinktöl, másoktól, ezeket a dolgokat is.

Persze van aki ezen tul tud lépni, van aki nem. Ugyan ez a helyzet szerintem a homoszexuális emberek iránt érzett negatív érzésekkel is. Tanult dolog. Nemhiába szitok szo a b*zi, vagy a k*csög. Ez az egyik elsö szitokszo amit egy gyerek megtanul az iskolában a többitöl. Na és azok kitölmhalják, a szülöktöl, más felnöttektöl.

Nem kell szeretni a melegeket. Nem kell örülni nekik. Ha lát az ember két csokolozo pasit az utcán, vagy 2 csakjt, vagy kézenfogva sétálnak, egyszerüen el kell fordulni. Ennyit kellene. Rájuk néz, azt mondja oké, és megy tovább.

És én öszintén, az egész médiás, lmbtqxyz, baloldal, jobboldal, dolgot elválasztanám ettöl az egésztöl. Lassan oda lykadunk kinhogy az lmbtq szó olyan lesz mintha egy párt lenne. Kár is volt kitalálni, mondom ezt biszexként.

Nem lesz ebben egyhamar normális válasz.

Még az jutott eszembe, hogy a pride felvonuláson be kellene tiltani a szines, polgárpukkasztó ruhákat, maskarákat.

Más lenne a vélemény szerintem ha mindenki hétköznapi ruhában menne ki. Nem kellenek transzparensek, nem kell szivárvány hányás. Azt kellene mutwtni pont hogy azért mert pasi vagyok és pasit szeretek, még ugyan olyan vagyok mint te vagy ö.

Pont hogy a sok szivárvány az ami megkülömböztet mindket másoktol.

Fogyadjatoknel mert olyan vagyok mint ti, de közben mégis más vagyok mert szivérvány hajam van. Nem lrzi ezt az ironiát egyik pridos sem?

Mindegy én nekem ez a véleményem, leht vele egyet érteni, vagy nem, de én ugy érzem nem értottam senkinek sem azzal hogy lefeküdtem egy sráccal. Akkor mért utálnak miatta mégis?

2021. szept. 4. 14:50
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz a válasz, de annyi tapasztalatom van melegként, hogy azok a leghangosabb homofóbok, akik egy heteró közösségen belül valamiért "el vannak nyomva". Vagy adott (hetero) közösség nem ismeri el azonos értékü tagként az adott személyt. Ezzel próbálnak talán harcosnak és még elszántabbnak tünni és azt elérni, hogy az adott közösség elfogadja őket. Persze ez az egyszerübb, gyorsabb útja az ő próbálkozásuknak. A nehezebb a munka, és megfelelő kapcsolat kialakítása lenne az ésszerübb. A homofób heteró személyek általában nem látens melegek, legalábbis az esetek nagy %-ában ezekben pl. a munkahelyi közösségekben.
2021. szept. 5. 08:16
 34/35 anonim ***** válasza:
94%
33-as. Van abban valami amit mondasz. Mármint általában azok támadnak valakit, azok az agresszívek másokkal, akiknek van valami problémája a magánéletben. Ha valaki kiegyensulyozott életet él, és nincsenek nagy gondjai, akkor nem fogja azokat másra kivetiteni, nem kezdeményez konfliktust. Legalábbis én így vettem észre. Persze ez nem igaz mindenkire, mindig vannak kivételek.
2021. szept. 5. 12:40
 35/35 anonim ***** válasza:
78%
És akkor mi van? Valaki a hetero szextől is undorodik, kivéve, ha ő maga csinálja. Nem elég az? Senkit nem érdekel, mások csinálják-e vagy nem és kivel. Kérdező, neked meg nincs életed, hogy ezen csámcsogsz, hogy kit mi érdekel.
2021. szept. 5. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!