Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok pasi miért undorodik látványosan a homoszexuális szextől?
Nagyon gyanús. Nem lehet, hogy számos férfi igazából vágyik arra, hogy kipróbálja pasival?
Most ha belegondolunk, mi undorító van abban, ha egy férfi behatol egy másik férfiba? Van, akinek nem jön be, ennyi.
Azt gondolom, több biszex pasi van a világon, mint hisszük...
Milyen tőletek?
Én magam is heteró vagyok...
"Most ha belegondolunk, mi undorító van abban, ha egy férfi behatol egy másik férfiba? Van, akinek nem jön be, ennyi."
Aha...és te vagy heteró.🤔🤔
Ez a kérdés nettó provokáció. Azért tetted fel mert a melegek ellen akarsz lázítani.
35F meleg
Engem nem zavar, ha valaki melegnek gondol, mert tisztában vagyok az identitásommal. Semmi bajom nincs a homoszexualitással, de én magam nem vonzódok a férfiakhoz. Ettől függetlenül viszont nem fogok fújolok.
És, minden normális heterónak így kellene viselkednie. Az nem ok a fújolásra, mert valamihez nem vonzódsz. Nekem pl. a kövér nők nem jönnek be, de nem fogom őket fújolni. A melegeknek a csajok nem jönnek be, de ettől nem nem fújolják őket.
Az, hogy egy férfi behatol egy másikba, számomra semleges dolog. Ha nekik jók, tegyék. Nekem nem jön be a dolog, még az aktuális barátnőmtől sem kértem sosem olyat.
Ellenben a számos hetero férfi imádja, amikor a nők a feneküket kényezteti. Fenékbe teszik felcsatolhatóssal, nyalatja, stb. És az a legdurvább, hogy feltehetően ezek fújolnak a legtöbbet.
Kedves heteró barátaim, érdemes lenne felvállalni, hogy többségében biszexualisok vagytok, ami a hetero kapcsolatotokban is látszik.
Nem, én kiállok a melegek mellett
Ez a kérdés éppen a homofóbok ellen szól, akiknek tükröt tart. Nem bírom ugyanis a képmutatókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!