Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok pasi miért undorodik látványosan a homoszexuális szextől?
Nagyon gyanús. Nem lehet, hogy számos férfi igazából vágyik arra, hogy kipróbálja pasival?
Most ha belegondolunk, mi undorító van abban, ha egy férfi behatol egy másik férfiba? Van, akinek nem jön be, ennyi.
Azt gondolom, több biszex pasi van a világon, mint hisszük...
Én biszex vagyok, de el kellene már engedi ezeket a dolgokat. El kell fogadni, hogy a másik létezik és tovább kell lépni. Ugysem tudja meggyörni egyik fél sem a másikat szoval akkor minek az erölködés?
De mért is lepödöm meg.... Ugyan ez megy mindenütt. Sport, politika, gaming, filmek. Az pssze magyar forum teli van a "majd én megmondom és megváltozok a véleményed" emberekkel. Mondjuk én is ezt csinálom most. 😅 A lényeg hogy mind a 2 oldalnak meg kellene fordulnia és menni az ellenkező irányba, ahelyett hogy egymás arcába böfögnek. Néha vicces ek találom, hogy ennyi ideje van az embereknek, hogy itt meg más oldalakon veszekednek. Közben mindenki rinyál hogy ja de sok gondja van meg dolga.
Menjeteknaztán oldjátok meg, de itt szenvedjetek. Van párod? Menjél és öleld meg ahelyett hogy itt vagy. Nincs? Keress egyet?
Én most ezt fogom tenni.
Én meleg vagyok. Addig a pontig teljesen megértek minden heterót, hogy nem akarja látni, ha két férfi gyöngéden összebújik, smárol, meztelenkedik egymással. Szóval hogy viszolyog ettől. Szerintem ez érthető. Elképzeli, hogy őt is csókolgatja és a farkával megközelíti egy férfi, és undorítja a gondolat.
Én csak azt nem értem, miből gondolja bárki, hogy a meleg szerelem nem teljesen közös megegyezéssel történik, magyarán akit nem érdekel, annak nem kell mitől "tartania". Ezért is van a "fóbia" szó. Ez pont olyan, mint mondjuk a pókoktól való félelem: irracionális. De egy különbség mégis van. Én pl. arachnofóbiás vagyok. Iszonyodom a nagyobb, szőrösebb pókoktól. Ámde TUDOM, és ELISMEREM, hogy ennek a viszolygásnak semmi racionális alapja nincs. Tudom, hogy hülyeség, de ez van, ezt érzem. Én csak annyit nem értek igazából, hogy egy homofóbiás miért nem képes éppen ezt elismerni: ez a viszolygás nem racionális.
Ha ez megtörténne, akkor igazából teljesen jól együtt tudnának élni egymással az emberek ezen a bolygón.
kérdező, azért mert te biszexuális vagy, vagy annak gondolosz egyeseket a viselkedésük alapján, nem kell azt a következtetést levonni, hogy mindenki az.
az pedig egyáltalán nem természetellene, hogy valaki undorodik a homo szextől. ha meg szerinted mégis az, az a te bajod, ettől még továbbra is undorodni fogunk és nem fogjuk nézni az ilyen videókat szabadidőnkben, bármennyire is szeretnéd.
Bár nem gondolom, hogy érdemes érvelni, mert csak provokáció ez a kérdés, semmi értelme.
kérdező, te azért gondolod magad normálisnak, mert te azt hiszed, hogy jó dolog ha 2 férfi s3ggbe rakja egymást?
ha te ezt normálisnak gondolod, akkor neked is valami defekted lehet
"Azt gondolom, több biszex pasi van a világon, mint hisszük..." csakhogy ebbe te is beletartozol, egy hetero srácot nem érdekli annyira ez a téma, hogy kérdést tegyen fel erről és még természetesnek is gondolja a s3ggbe kukit, csak közlöm, először magadba kellene nézned
Meleg vagyok. Szerintem ez a látens melegség a legtöbb esetben baromság.
Én nem undorodok a nőktől, de egyszerűen nem vonzóak számomra. Ez az undor ez szerintem inkább tanult, hisz mindenhonnan is azt fújják, hogy a melegek milyen életképtelen, nyavajgós, dzar emberek. (Ez amúgy nem igaz.) Persze, szerencsére mostmár kezd változni ez a felfogás.
Valaki felhozta a homofóbiát, mint fóbia. Kutatások bizonyították, hogy ez amúgy nem igazi fóbia. Az agyban ugyanis teljesen más hatást vált ki, mint egy fóbiás reakció, félelmet is csak nagyon ritkán okoz, míg a fóbia annál gyakrabban. Úgyhogy a homofóbia nem is fóbia, ami még irracionálisabbá teszi az egészet. Ez inkább hasonlít a spenót esetéhez. Ha valaki nem szereti a spenótot, az miért ítélné el azokat, akik szeretik?
Ez egyébként tök általános dolog, hogy amibe beleszületik az ember és amit érez, akikhez vonzódik, arról azt hiszi, az a normális. Ez érthető, mert ezt tapasztalja meg először, és nincs viszonyítási alap. Csak ugye ebből azért ki kellene nőni arra az életkorra, ahány évesen a gyakorit használni lehet (itt 18 év).
Egyébként meg a kuki a punciba illik bele, könnyű belátni, hogy erre van, és ez a normális, és ennek van szaporodási rendeltetése. Ha melegek fekszenek le egymással, annak semmi értelme, és nem értem, miért fura, ha valaki ezt undorítónak tartja.
Még valahogy bele lehet magyarázni, hogy az állatvilágban is vannak melegek, meg sok mindent ki lehet találni, de a tipikus akkor is a heteroszexuális, és ami nem ebbe tartozik, az a furább és érthetően válthat ki vegyes érzéseket az emberből.
Hogyhogy semmi értelme? Örömszerzés egymásnak, a szeretet kifejezése, stresszoldás. A szexualitásnak messze nem a szaporodás az egyetlen funkciója. Ha az lenne, akkor soha nem találák volna fel a gumióvszert.
28. De valami nemes célja csak van. És ez a tipikus. Ezt nem tudod elvitatni a magyarázkodásoddal.
Meg ugye használhatád az evőeszközöket evés helyett pl. dobolásra is, csak nem fog olyan jól menni, mert nem arra valók, erre külön eszközöket készítenek. Ha valaki mégis evőeszközökkal akar dobolni és a dobot, dobütőt betegnek tartja, akkor vele van a gond. Nem értem, mit kell agyonmagyarázni, kimagyarázgatni, ezen nincs mit magyaráni. Épp ezért teljesen érthető, ha valaki negatív érzéseket táplál az evőeszközökkel dobolás iránt, és normál dobokkal előadott zenét hallgat.
A homoszexuális érintkezés ugyanolyan örömöt és boldogságot szerez a benne résztvevőknek, mint a heteroszexuális. Ennek biológiai oka az, hogy erogén zónák ingerlésével történik. Ilyen szempontból tehát a kétféle szex teljesen egyenrangú. (Tehát a dobolós hasonlat sántít.)
Az egyetlen lényegi különbség valóban a szaporodást illeti. A magam részéről ezt a kritikát azoktól tudom elfogadni, akik soha nem szexeltek más céllal, mint a szaporodás. Mindenki más részéről képmutatás erre hivatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!