Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az LMBTQ teljes mértékben kiállni az Ellenzéki Összefogás mellett?
Figyelt kérdés
Az Ellenzék számíthat az LMBTQ közösség szavazataira a jövő évi választásokon?2021. szept. 3. 07:37
51/54 anonim válasza:
46-os! Lájkoltalak, de éppen a mostani libernyákok eltakarítása érdekében kellene szavaznod, még ha nehezen is, de a Fideszre! Írj egy privit, ha érdekel, miért mondom ezt!
52/54 anonim válasza:
51.Ne haragudj de a Fidesszel meg nem értek egyet.Alapvetően baloldali vagyok,klasszikus liberális vagyok de ami most zajlik az ellenzek területén azon sirnom kell..Értékalapú politizálás miatt a koszos prolik szavazatai miatt a náciktól kezdve mindenkivel összebútoroztak..Ez nekem noway!!
53/54 anonim válasza:
Ezért kéne a kétfarkúakra szavazni. Ők képviselik azt ami jó a baloldalban, de nem ülnek fel egy vonatra sem.
54/54 anonim válasza:
53!Kimondtad az igazat!!Az igazi baloldali a kutyapártrs szavaz..Az ellenzékre meg a homofób rasszista nácik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!