Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az LMBTQ teljes mértékben kiállni az Ellenzéki Összefogás mellett?
Ha lesz mkkp jelölt/lista ahol én lakom, akkor rájuk, egyéb esetben az egyesült ellenzékre szavazok.
Épeszű ember nem szavaz a fideszre
Na hát akkor én most kicsit kilógok a sorból, de én, mint LMBTQ tag, jelenleg az Ellenzéki Összefogást tartom a "legkisebb rossznak".
Először is az utóbbi néhány évben, főleg most így a választások előtti propagandájukban a Fidesz rengeteg rosszat tett az LMBTQ közösségnek, amiért képtelen lennék rájuk szavazni... (azonos neműek örökbefogadásának ellehetetlenítése, alaptörvény módosítás, nemváltoztató műtétek betiltása, nem létező "szexuális propaganda"-val való riagatás, stb...) Sőt, én még azt is hallottam, hogyha újra megválasztják őket, akkor jövő év végén még a bejegyzett élettársi kapcsolat jogát is el fogják törölni az azonos neműek számára, csak nem akarják ezt a választások előtt, nehogy emiatt veszítsenek a szavazótáborukból. És akkor ezek után, ha egy LMBTQ tag a Fideszre szavaz, szerintem ott nagy bajok vannak... xd
Hát az MKKP... Viccnek nagyon jó volt, meg tényleg sokszor jól, humorosan rávilágítanak, hogy hogy is működik ez a mai magyar politikai rendszer, de most komolyan az ő kezükbe lehetne bízni egy ország irányítását? Elég felejtős...
A Mi Tanyánkról inkább ne is beszéljünk, mert ha ők kerülnek kormányra, akkor nem a könyvek fognak égni, hanem mi. XDD
És hát egyedül az Ellenzéki Összefogás maradt, így a nagyobb pártok közül, ahol igaz, hogy mondjuk a Jakab Peti elég erősen homofób, és a többi jelölt sem túl meggyőző (bár még Márki-Zay Péter és Pálinkás József munkásságának nem igazán néztem utána), mégis úgy érzem, hogy ez a döntés lenne a legkezdvezőbb számomra.
Épeszű meleg nem szavaz a M(oslék)K(oalícióra)!
Mielőtt lepontoznátok: Ők a migránsok befogadása mellett kardoskodnak! Akik zömében iszlamisták! A zömének a helyi törvények semmit nem jelentenek... Akkor lesznek kitéve a melegek akár durva atrocitásoknak...
A migránsok valóban nagyrészt iszlamisták. Viszont szerintem elég jól képesek beilleszkedni az európai közegbe. Nyugat-Európában is csak néhány kisebb terrorista akció volt, ami ezelőtt is megtörtént néha. Az általános biztonságon legfeljebb nagyon minimálisan rontanak. A nagyon nacionalisták maradnak a háborúban, csak azok jönnek, akik félnek a háborútól, na meg azok is, akik rosszat akarnak Európának (bár az ő helyzetüket tekintve, szerintem ezekből nincs túl sok, kisebb bajuk is nagyobb Európánál).
Én az ellenzékre szavaznék, mint kisebb rossz, ahogy a 13-as is írta. A Fidesz így is eleget ártott már nekünk. Amúgy ezen kívül nincs vele nagy bajom. A migráns helyzet kezelésével és az EU-tól való eltávolodását nem díjjazom. A pénzeket is lehetett volna effektívebben költeni, de ez még mindig tűrhető lenne. A legkomolyabb gond az az EU-s helyzetünk és számomra, mivel meleg vagyok ez a kérdés is égető. Ezeket a Fidesz nagyon elszúrta, csak ezt az emberek nem látják át, mert mindehol is azt fújják, hogy milyen jól megy most Magyarországnak, meg Orbán bekeményített az EU-nak. A valóság az, hogy Magyarország csak azért áll ilyen jól, mert EU tag és így a többi tagország küldi nekünk a pénzt, Orbán meg bevágta a durcit, kockára téve tíz millió ember jólétét.
Azt ugye tudjátok, hogy az "iszlamista" szó vallási fanatikus terroristát jelent?
Ennek tükrében kijelenteni, hogy a migránsok többsége iszlamista azt jelentené, hogy Európában többszázezer, akár milliós mennyiségű bombát építő, fegyvereket halmozó gyilkos él. A merényletek számából viszont nem épp ez derül ki....
A szó amit kerestek, az a "muszlim" amit az iszlám vallás követőire mondanak. Ilyenből meg Magyarországon 50-60ezer élt már a migrációs hullám előtt is... És lám mennyi robbantás volt...
16-os!
Szívesen vitáznék veled, de nem itt! tévhitek vesznek körül... Minden mondatodba bele lehetne kötni! Az iszlamista / muszlim kivételével...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!