Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az LMBTQ teljes mértékben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az LMBTQ teljes mértékben kiállni az Ellenzéki Összefogás mellett?

Figyelt kérdés
Az Ellenzék számíthat az LMBTQ közösség szavazataira a jövő évi választásokon?
2021. szept. 3. 07:37
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
15%

Én biszex vagyok és inkább jobboldali, konzervatív gondolkodású. 2010,14,18-ban is a Jobbikra szavaztam. Most először nem tudom kire szavazzak és talán el sem megyek. A Fidesszel nekem a lopás miatt van a legnagyobb gondom, sok mindennel amúgy egyetértek, amit mondanak. De a lopás miatt egyszerűen soha nem tudnék rájuk szavazni. Ha elmegyek, akkor az ellenzékre fogok szavazni, hogy legyen valami változás.

Még meglátom. Az a baj egyik nap a Fidesz borít ki azzal, hogy megint elloptak valamit, másik nap viszont az ellenzék valamilyen liberális dumával, amivel nem értek egyet. De talán ezek kevésbé fontos ügyek, mint hogy most már ne legyen ellopva ennyi pénz. (Gazdasági végzettségem van, engem ezek a témák jobban érdekelnek, mint a figyelemelterelésnek szánt társadalompolitikai kérdések.) Tényleg őrlődöm még.

2021. szept. 4. 23:25
 22/54 anonim ***** válasza:
18%

21-es!

Te látod. hogy ellpnak valamit, mert ott vagy?

Vagy csak a hazug libernyák sajtónak, meg a libernyák politikusoknak hiszel? Hallottál a 4-es metró ellopott pénzről? Azt is a Fidesz lopta el?

Ha ezek lopnak, akkor mennyit loptak azok? Ugyanis ezek alatt hatalmas változások, befektetések, család-támogatások, épületek (köztük a stadionok is!!!) teremtődnek, azok alatt meg szinte semmi! Budapest lassan a demszky-éra szintjére züllik le! Akkor is koszos, lerobbant volt, mint amivé lassan most is... És lehetne folytatni... Gondolkozz, ember!

2021. szept. 5. 00:28
 23/54 anonim ***** válasza:
16%
Értelmiségi családból származó meleg vagyok ,nincs az az isten hogy olyan ellenzékre szavazzak ami a homofób rasszista nácikkal összefogott..Köszönöm de inkább a Fidesz..Illetve kell a francnak hogy a majd 1 millios fejlesztők fizum 40% adókulccsal basszák le hogy a csöcselék boldog legyen...
2021. szept. 5. 00:41
 24/54 anonim ***** válasza:
88%
#23, jól mondod, származol, nem vagy az
2021. szept. 5. 07:46
 25/54 anonim ***** válasza:
73%

Aki melegként fideszes, az teljesen hülye és áruló a szememben.

Úgy gondolom, hogy az elmúlt 12 évnyi ámokfutás miatt, kell hogy érje valami komolyabb pofon a NER-t, a jelenlegi ellenzék romlottsága, hiteltelensége és gagyisága ellenére.

Fegyőr úgy sem lesz min.elnök jelölt, remélem Gyurcsányné sem. Utóbbi a fidesz érdeke lenne.

2021. szept. 5. 12:45
 26/54 anonim ***** válasza:
17%

Nem tudom, miért lenne hülye, és pláne áruló. Szerintem egy csomó ember van, aki a Fidesz alatt jobban él, mint előtte. Mivel a Fidesz gazdaságpolitikája alapvetően a jobbmódúaknak kedvez, és a melegek jó része jobbmódú, simán el tudom képzelni, hogy nagy arányban vannak köztük, akik elégedettek a folyamatokkal.

Nekem sok problémám van a Fidesszel, a végső csepp a pohárban ez a homofób propaganda volt, szóval biztosan nem fogok rájuk szavazni. De az ellenzék pártjai szinte minden szempontból még rosszabbak. Maradnak a kutyák. Megérdemelné az egész politikai "elit", hogy parlamentbe jusson egy viccpárt.

2021. szept. 5. 13:09
 27/54 anonim ***** válasza:
22%
Kedves 25! 39 éves meleg vagyok..Kösz de én veled ellentétben megéltem amikor a Jobbik a Dunába akart minket lövetni..Már bocsi de nekem még vannak elveim..Szerintem meg az a beteg aki egy nácikkal való szövetsegre szavaz...Itt a sok 18-25éves meleg nyalja Fleto seggét..Azt se tudjatok 12 éve milyen szar világ volt..Csak tüntiztek a 400k telefonnal Utána elmentek 15.000-ért kajálni...
2021. szept. 5. 16:35
 28/54 anonim ***** válasza:
83%

25. Képzeld vannak meleg emberek, akiknek nem az az elsődleges identitása, hogy ő meleg. Ha megkérdeznek, hogy mondjak magamról 3 vagy 5 dolgot, akkor nincs köztük ott az, hogy meleg és nem azért, mert titkolnám. Homoszexuális vagyok, de nem lubickolok ebben, nem vagyok része direktbe meleg közösségeknek (mint ahogy heterók sem részei deliberate felcímkézett hetero közösségeknek), mert nem attól érzek magamhoz hasonlónak vagy közel állónak valakit, hogy én is meleg vagyok és ő is meleg.

23-27. Te őrült vagy? Miért vagy így bekattanva, hogy folyamatosan nácizol és ilyeneket képzelsz, hogy Dunába lövetés? A másik, hogy a nyugati országokban is többkulcsos adórendszer van.

2021. szept. 5. 17:42
 29/54 anonim ***** válasza:
24%
#24! 23-as vagyok,értelmiségi meleg jobboldali jogász..Az hogy te nem tudsz ezzel megbékélni azt jelenti hogy nem vagy demokrata..A 27-esnek meg igaza van a Jobbik ugyanolyan homofób..Mellé még náci is..Kedves liberalis,demokrata oldal..NEKTEK miért faj hogy mi jobboldali melegek vagyunk??Miért anyáztok itt minket?Komolyan nem vagytok jobbak a Budaházynál...Tartsátok már tiszteletben a véleményünk..Igen Svésországban többkulcsos adó van...Az emberek becsületesek..Itt is volt..Mindenki minimálbérre volt bejelentve s a többi meg ment boritékba..Na abból semmit nem kapott az állam..Kedves utolsó mielőtt nyugati példákat hozol kérlek vedd figyelembe hogy minden nemzet különböző...Gondolom te is egyetemet max.fényképen láttál..
2021. szept. 5. 17:46
 30/54 anonim ***** válasza:
90%
Én Momentum szavazó vagyok/voltam.Egyéni listán nálunk a a Jobbikal nem fogtak össze,így rájuk szavazok.De listán csak a kutyák..A Jobbik vezetője egy álszent f.szkalap.Utálja a melegeket meg a zsidókat,csak a hatalomért játsza a demokratát.Én nem adok neki hatalmat.
2021. szept. 5. 17:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!