Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az LMBTQ teljes mértékben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az LMBTQ teljes mértékben kiállni az Ellenzéki Összefogás mellett?

Figyelt kérdés
Az Ellenzék számíthat az LMBTQ közösség szavazataira a jövő évi választásokon?
2021. szept. 3. 07:37
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
25%
Basszus vannak olyan melegek akik a Jobbikra szavaznak????Ennyire Mazohisták???;-)
2021. szept. 5. 17:49
 32/54 anonim ***** válasza:
85%

"Képzeld vannak meleg emberek, akiknek nem az az elsődleges identitása, hogy ő meleg. Ha megkérdeznek, hogy mondjak magamról 3 vagy 5 dolgot, akkor nincs köztük ott az, hogy meleg és nem azért, mert titkolnám. Homoszexuális vagyok, de nem lubickolok ebben, nem vagyok része direktbe meleg közösségeknek (mint ahogy heterók sem részei deliberate felcímkézett hetero közösségeknek), mert nem attól érzek magamhoz hasonlónak vagy közel állónak valakit, hogy én is meleg vagyok és ő is meleg."

Aki melegként ilyet mond, hogy nem elsődleges az identitása az hazudik. A f*szt nem fontos. Csak megfelelési kényszerből mondják ezt. Az, hogy "nem része a meleg közösségnek" meg szintén egy nagy hazugság, mert attól mert melegként nem jár le valaki Alteregoba vagy Pridera nem megy, még férfiakkal szexel és férfiak iránt szerelmes, ez nem választás kérdése.

2021. szept. 5. 20:31
 33/54 anonim ***** válasza:
12%
Meleg bankár vagyok s nekem sem elsödleges..Nem rakom ki a kirakatva,nem erőszakolom magam a többsegre..A munkahelyen tudják hogy meleg vagyok,onnan van a párom..Senkit nem zavar ha puszival köszöntöm.De nem úgy mutatkozom be hogy Szia Attila vagyok,meleg..Hanem Attila vagyok,pénzügyi befektető stb..
2021. szept. 5. 20:43
 34/54 anonim ***** válasza:
13%
Mennyi diplomás meleg..Én csak egy hegesztő vagyok vidékről,de nem rakom a kirakatva..Nem titkolom,de nem reklámozom..S nincs az a pénz hogy a Jobbikos ellenzékre szavazzak..
2021. szept. 5. 20:48
 35/54 anonim ***** válasza:
18%
Nagyapámat a nácik lötték bele a Dunába..Meleg vagyok,utálom a Fideszt..De nagyapámat mindennél jobban szerettem..Nem szavazok jövőre.Most vagy egy náci vagy egy homofób párt..Nem..47F
2021. szept. 5. 20:52
 36/54 anonim ***** válasza:
100%
4. Persze. Még a Fideszben is vannak
2021. szept. 5. 23:57
 37/54 anonim ***** válasza:
84%

29-es, 17:45-kor!

Demokrata? Csak nem a libernyákoktól várod el, hogy demokraták legyenek? Ők a neoliberáliosok, azaz a liberálfasiszták, még csak nem is liberálisok!

2021. szept. 6. 00:41
 38/54 anonim ***** válasza:
0%

"Demokrata? Csak nem a libernyákoktól várod el, hogy demokraták legyenek? Ők a neoliberáliosok, azaz a liberálfasiszták, még csak nem is liberálisok!"

Na mert a fidesznyikek mik? Illiberálisoktól várod el a demokratikus értékeket? Látom, az sem zavar hogy a neoliberális csak gazdaságban lehet valaki. A neoliberális nem az LMBT elfogadásról szól. Neoliberális volt Pinochet csak szólok és ő nem volt LMBT párti. :D

2021. szept. 6. 19:47
 39/54 anonim ***** válasza:
15%

"Meleg bankár vagyok s nekem sem elsödleges..Nem rakom ki a kirakatva,nem erőszakolom magam a többsegre..A munkahelyen tudják hogy meleg vagyok,onnan van a párom..Senkit nem zavar ha puszival köszöntöm.De nem úgy mutatkozom be hogy Szia Attila vagyok,meleg..Hanem Attila vagyok,pénzügyi befektető stb.."

Elég szégyen, hogy melegként a Prideot úgy fogod fel, mintha a kirakatban raknád ezt. Holott ez marhára nem erről szól. "Jaj, de tangában járkálnak férfiak meg travik". Nem tudom jártál-e már külföldön karneválon, de ott sokkal durvább jelmezben jelennek meg és nem nyafognak hogy "jaj ez b*zis". A magyar ilyen, nálunk nem jellemzőek a frivol, kitárulkozó karneválok, mint a spanyoloknál.

Egy meleg szakember sem úgy mutatkozik hogy amúgy meleg. De ugye nem jössz ezzel a szemforgató szöveggel hogy "csínálja a négyfal között". Aztán mindig az ilyen emberek azok, akik mások magánéletében turkálnak. Sajnos vannak melegek, akik ezt az öngyülölő viselkedést átveszik a környezetük miatt.

2021. szept. 6. 19:52
 40/54 anonim ***** válasza:
84%

"Nem tudom jártál-e már külföldön karneválon, de ott sokkal durvább jelmezben jelennek meg..." - Hát ezt szeretnénk elkerülni! Sajnos, minden szemetet a nyugati szél befúj ide hozzánk is! Ezen kellene változtatni, hogy ez ne történjen meg!

"Aztán mindig az ilyen emberek azok, akik mások magánéletében turkálnak..." - mondják ezt olyanok, akik videókat jelentetnek meg jobboldali politikusok magánéletéről... Igaz, néha saját magukat is felfedik, pl. a DáKós Gréczy.

Egyébként a magánélet szexuális részének nem a négy fal között kellene zajlania?

2021. szept. 7. 03:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!