Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az LMBTQ teljes mértékben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az LMBTQ teljes mértékben kiállni az Ellenzéki Összefogás mellett?

Figyelt kérdés
Az Ellenzék számíthat az LMBTQ közösség szavazataira a jövő évi választásokon?
2021. szept. 3. 07:37
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
77%

Már megint jönnek az egy bites zsidesz trollok... Dunába lövés... Kik id tették mindazt? A zsidesz tele van ügynökökkel, komcsikkal... Miről beszéltek?! Jakab meg eleve nem lehet antiszemita, mivel zsidó származású. De ezt ugye nem reklámozza a lakájmédia..

Aki még ezek után is a zsideszre szavaz, annak se gerince, se esze... Elhiszem higy van az a réteg, akikneknleesik kis konc, vannak kiskapuk, tudnak csencselni..mm de valljuk be, szégyen lett az ország, a románok is lehagynak.

2021. szept. 8. 13:05
 42/54 anonim ***** válasza:
86%

"mondják ezt olyanok, akik videókat jelentetnek meg jobboldali politikusok magánéletéről... Igaz, néha saját magukat is felfedik, pl. a DáKós Gréczy.

Egyébként a magánélet szexuális részének nem a négy fal között kellene zajlania?"

Mennyit fizetnek neked ezekért a kommentekért fideszbérencke? :D

2021. szept. 8. 18:29
 43/54 anonim ***** válasza:
85%
41-es azért árulkodó hogy egy pártot zsidesznek nevezel..Làtom te is rejtett antiszemita vagy..Egy zsidó is lehet rasszista,antiszemita..Baloldali vagyok,van pár diplomám,nálad tanultabb vagyok..S képzeld nem rokonszenvezek a Fidesz-el,de nem fogok szavazni arra az ellenzékre amelyik a mocskos neonácikat menti..Ezek a selejtek 2-3 éve még masíroztal..Romákat,zsidólat félemlítettek meg...
2021. szept. 8. 20:59
 44/54 anonim ***** válasza:
85%
Meleg vagyok de egyszerűen elszomorít mennyi iskolázatlan tapló van itt..Az egyik nácizik,hozzáteszem valahol igaza van..A másik fideszbérencezik..Egy dolog nem esett le az ellenzéknek sajnos..Jelen pillanatbana a Fidesz szavazok többen vannak..A jobbik tábora fele eltünt..Felszívta a Fidesz és a Mi Hazánk..Ha valaki fideszbérencezi a másik oldal szavazóját,aki akár lehet a körzeti orvosa vagy a volt tanára ,az minimum egy tapló..De a másik meg az hogy jövőre az a párt nyer amelyik a másiktól tud szavazatokat hozni..Az ellenzéknem 6% fölény kell a többséghez..Hála a választási törvénynek..Jelen állás szerint 5%-al vezet a Fidesz..S még nem kezdtek el kampányolni..Az ellenzék meg hibá hibára halmoz..A náci Jakab 2 napja vert meg az embereivel egy túntetőt..Nagyon látom hogy jövőre 4x is ki fog kapni az ellenzék..Az hogy elnyertek pár baloldali várost túlságosan elbizakodottá tette őket ...A Fidesz 2002-ben így kapott ki..Most az ellenzék fog..Gyurcsány meg nem értem mit keres még a porondon..
2021. szept. 8. 21:04
 45/54 anonim ***** válasza:
83%

44-es Jakab még mindig zsidó származású, nem antiszemita, így nácinak nem nevezném. A pártját és a tagjait (persze rajta kívül) inkább. Nem méltatom Jakabot, számomra sem szimpatikus és sok rosszat lehet róla elmondani, de azt nem, hogy antiszemita, vagy zsidó lenne.

A koalícióban meg nem csak a Jobbik lesz, nem csak nekik lesz hatalmuk.

2021. szept. 8. 22:55
 46/54 anonim ***** válasza:
13%

Kedves 45-ös..Annak idején a nacikat is így engedtém hatalomhoz..láttuk mi volt az szdsz -mszp koalició alatt.. S azok legalább ideologiailag egyet értettek..Baloldali vagyok,de jövőre nem szavazok s nagyon remélem kikap jövőre a baloldal..S ez a sok selejt eltakarodik s egy normális baloldal fogja a Fideszt megverni..Ha jövőre kikap a baloldal akkor 2030-2034-re egy normális baloldal megverheti a Fideszt s akár 15-20 évre is irányt mutathat..Ez a szedett vedett ellenzéki banda 1 dologhoz értene amit Gyurcsany is mondott..Előrehozott választás ahol 4/5-el nyer a Fidesz...S 2036-40-ig itt maradnak..

Reálisan jelen felállásban 2022 és 2026 elment..Akinek van esze elengedi..2030-rs kell építkezni s keszülni..S igen meg kell nyerni a vidéket.

2021. szept. 9. 11:09
 47/54 anonim ***** válasza:
13%

44-es, aki korábban is állított hülyeségeket!

Keresd meg azt a videót, ahol a pökölt Pörzse-elvtárs gúnyolódik a zsidókkal kapcsolatban, a háttérben meg ez a jakab röhög rajta, majd később ő is beszáll... Akkor még titkolta a származását, mert a helyzet úgy kívánta... Vagy akkor még nem tudott róla?

A te buta tájékozatlanságod annyi hülyeséget szül hogy az eszméletlen! És ez a bajotok, hogy zömében ilyenek vagytok!

Nevezhet Fidesz-trollnak, aki pénzért csinálja... Viszont nem kellene, hogy magatokból induljatok ki! Mert így messziről elkerül benneteket a hatalom!

Habár a jakab egyszer már ült a miniszterelnöki székben, neki az elég volt, már nem akar oda kerülni! Megértem! Annyira ismeri magát, hogy arra képtelen volna!

2021. szept. 9. 11:14
 48/54 anonim ***** válasza:
86%
Hogy nektek mennyi időtök van ilyen baromságokon vitatkozni...
2021. szept. 9. 11:17
 49/54 anonim ***** válasza:
0%
Én baloldali meleg 22 éves srác vagyok,nem szavazok jövőre.
2021. szept. 9. 11:17
 50/54 anonim ***** válasza:
91%
Jakab egy elvtelen gyökér
2021. szept. 9. 11:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!