Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyoldalú szexhaverság kizárt?
Figyelt kérdés
Engem izgat hogy srác kielégítsen de az nem hogy én is őt. Tehát nem akarom hogy megdugjon és leszopni se. Ez így működhet?2021. aug. 28. 10:41
11/21 anonim válasza:
Nem kizárt, én is sokáig így voltam.
12/21 anonim válasza:
Elöfordulhat hogy találsz rá alkalmas partnert főleg inkább biszexek között
13/21 anonim válasza:
Esély meg van rá vannak olyan biszexek akik pl családosok vagy nővel élnek párkapcsolatban de mellette szeretnek férfiakkal is lenni szexelni
14/21 anonim válasza:
Nekem eddig szinte az összes szexkapcsolatom ilyen egyoldalú volt. És mivel szubmisszív hajlamú vagyok, nem is igényeltem mást.
Szóval a kérdésre válaszolva: igen, működhet. Egy hozzám hasonló srác kell hozzá. Vagy én. :D
16/21 Gabipasika válasza:
Én is benne lennék ilyenben. Néha néha leszopni valakit és annyi. Fejéregye vagy Bp
39 dagi pasi.
Ha valakit érdekel írhat. Beszélgetek is.
17/21 anonim válasza:
Mukodhet mivel en pont ilyente vagyok. Lepippantom, es mar megy is el
19/21 anonim válasza:
Szerintem egyaltelán nem.
Engem pont az elégít ki ha másnak örömet szerezhetek,kielégíthetem a vágyait. 23f
20/21 anonim válasza:
Én benne lennék, szívesen szopnék viszonzás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!