Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyoldalú szexhaverság kizárt?
Figyelt kérdés
Engem izgat hogy srác kielégítsen de az nem hogy én is őt. Tehát nem akarom hogy megdugjon és leszopni se. Ez így működhet?2021. aug. 28. 10:41
1/21 anonim válasza:
Neked egy jó maszturbátor kell, nem pasi.
2/21 anonim válasza:
Bi srácokkal érdemes kezdened. Köztük sok van, aki inkább a lányokkal szexel, de szopni szeret.
3/21 anonim válasza:
Attól függ hány éves vagy, milyen magas, hány kg
4/21 anonim válasza:
Nekem ilyen szexhaverom volt, szóval csak jó helyen kell keresni.
5/21 anonim válasza:
#3 attól sem függ, én nem vagyok egy nádszál alkat, mégis találtam.
7/21 anonim válasza:
Nem tudom ez annak számít, de nekem pl tetszene, ha egy pasinak úgy verném, kényeztetném, ahogy nekem tetszene éppen. Úgy, hogy nem kell neki foglalkoznia velem.
23f
8/21 anonim válasza:
Ez végül is viszonzás nélküli szex. Amit nem sokan fognak elfogadni hidd el. Persze biztos van vagy lesz akinek ez jó és izgatja. De ahogy írták talán a bisex kategória a legjobb neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!