Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a véleményetek az egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az egy éjszakás kapcsolatokról és a szexhaverságról?

Figyelt kérdés
2021. júl. 22. 06:18
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Felszínes
2021. júl. 22. 06:51
 2/10 anonim ***** válasza:
96%

Nem nagyon díjaztam ezeket régebben.

De mivel minden párkapcsolatomban nagy csalódás ért és sok sérelem,így azt mondom, aki megteheti és talál normális partnert, az nyugodtan éljen így.

Már azt mondom,hogy kevesebb a koppanás egy ilyenben, mint abban, amibe az ember szívét - lelkét beleteszi...

2021. júl. 22. 07:26
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
Utolsó akkor kalandoznal?
2021. júl. 22. 07:32
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Részemről sosem voltam a híve ezeknek, de ha valakit az alkalmizás és a szexhaverság tesz a boldoggá, én teljesen oké vagyok vele.. főleg az elején, mert az ember ki akar próbálni sok mindent, de szerintem egy idő után kiég benne az ember (legalábbis én kiégnék benne). Közel egy évtized monogám kapcsolattal a hátam mögött (és remélhetőleg még sok évtizeddel előttünk) az a véleményem, hogy nincs ahhoz fogható, amikor tudod és érzed, hogy a pároddal szeretitek egymást és kölcsönösen összetartoztok. Ha megtalálod a társad, szerintem az hosszútávon kielégítőbb és talán boldogabb is, mint folyamatosan csak alkalmizni/szexhaverságban lenni. Hozzáteszem, hogy ez csak az én véleményem. Nem ítélkezem senki felett, mindenki másban teljesedik ki és nyilván nem mindenkinek az az útja, hogy párkapcsolatban éljen. Teljesen rendben van az is, ha valaki függetlenségben érzi magát boldogabbnak.
2021. júl. 22. 09:10
 5/10 anonim ***** válasza:
92%

A 4 -es válaszolónak nagyon nagy szerencséje van, ha így él,így élhet és szeretik egymást.

Azt hiszem, nemcsak a melegek, hanem a nagy többség sem mondhatja ezt el magáról.

Nagyon ritka már egy öt éves kapcsolat is, nemhogy évtized,monogámia és távlatok. Azt hittem annak idején, hogy szintén megtaláltuk egymást valakivel, aki ezeket gondolja.De sajnos nemhogy nem így lett, hanem mézédes mosoly és nagy szavak mögött hűtlenség, cinizmus és egyebek voltak elrejtve...

Éppen ezért tudok örulni más örömének, boldogságának és kívánni mindenkinek,hogy éljen boldogan, mert ha szeretet van, kölcsönös szeretet, akkor minden megvalósul az életben. Még a lehetetlen is.

2021. júl. 22. 09:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz az, nekem is volt egy srác, aki párszor leszopott, egyszer meg is dugtam. Ő passzív volt, nem kért "cserébe" semmit.
2021. júl. 22. 09:45
 7/10 anonim ***** válasza:
94%
Egy szexhavernek tudnék örülni. Egy vékony passzív srácnak.
2021. júl. 22. 09:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
5-ös és??
2021. júl. 22. 10:29
 9/10 anonim ***** válasza:
94%
Egy aktív szexhavernek örülnék. Aki megbízható és lehet többször is találkozni :).
2021. júl. 22. 16:09
 10/10 anonim ***** válasza:
90%
Mivel biszex férfi vagyok, csak ilyet tudok elképzelni férfitól. Tehát párnak csak nőt.
2021. júl. 23. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!