Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány talit bírnak ki a szexhaverságok?
Figyelt kérdés
Mert nekem 3-5 tali a max. Aktív vagyok. Sose értem mi a baj, miért tűnnek el...2021. júl. 2. 10:58
2/7 anonim válasza:
Szerintem nincs baj, azzal ha valaki csak 3-5 vagy kevesebb talit igényel. Szerintem ennyi elég lehetne nekem is egy partnerrel. (Engem csak az orál izgat.)
4/7 anonim válasza:
Mert utána már kialakul valami kapcsolódás, amit nem akarnak.
5/7 anonim válasza:
Aktív vagyok és ugyanezt látom 1-3 számokkal. Néha amúgy van aki mégis marad. Van akivel 5 éve dugok. De ez ritka.
6/7 anonim válasza:
Ritka bizony, viszont a kötődés hamar kialakul.
És mivel annyit csalódtak már az emberek másokban, ez elől elzárkóznak.
7/7 anonim válasza:
Nekem meg nem volt reszem egyben sem, viszont szerintem lehet ebben valami, hogy erzelmi alapok miatt kevesek a szamok. Viszont szerintem, ha talaltal valakit, akivel jo csinalni nem veszes ha tobbet erzel. Ha o nem is, de megadja amire vagysz, akkor mi baj lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!