Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexhaverság nálatok meddig működött eddig?
Figyelt kérdés
Mi miatt ért véget? Mert én úgy látom sajna a heti 1 talis szexhaverság csak álom...:( Pedig azt mondja mindenki kevesebb az aktív...2020. okt. 8. 21:30
1/6 anonim válasza:
Fél évig működött heti rendszerességgel, pedig nem is egy városban éltünk. Hétvégente talizunk és csináltunk közös programokat is, mivel barátság extrákkal volt. Lett párom, így ez vetett véget a dolognak. A barátság része is befuccsolt, mert ritkán találkoztunk már mint csak barátok, plusz féltékenykedni kezdett a most már exemre.
Szerintem ez egy jó dolog amíg le vannak tisztázva a szabályok, hogy mi történik ha a másik ismerkedik valakivel és párkapcsolata lesz, lehet-e másokkal is kalandozni, vannak közös programok, hiszen barátság része is kellene hogy legyen nem csak szex, stb.
Jó lenne ismét egy ilyen.
2/6 anonim válasza:
2-3 alkalom után vagy megundodrodtam a srác tól,
Vagy kapcsolat lett belőlle.
3/6 anonim válasza:
5 évig tartott, sok közös programmal, és felejthetetlen, sok sok fantasztikus élményem van ebből a korszakból. Sok energia, és áldozat felépíteni egy ilyen kapcsolatot, nehéz lenne felülmúlni, de nem is célom ez. Azért lett vége mert külföldre költözött.
4/6 anonim válasza:
Mennyi mázlista. Nekem sajna nincs ilyen akivel rendszeresen...:( Aktív vagyok.
5/6 anonim válasza:
Volt 2 is. AZ egyik egy barátból lett, még 16 évesen. Vele 2 évig csináltuk, aztán lett csaja és abbamaradt. Egy másik pedig netes ismerkedésből, vele is bő 1,5 évig tartott, és ő meg fiúval keresett utána komolyabb kapcsolatot. Összevissza rendszerességgel találkoztunk egy külföldi rokonom üresen álló lakásán amit én vigyáztam addig. Néha hetente, néha eltelt 2-3 hét is a talik között, és olyankor egy egész estét voltunk együtt.
6/6 budaiz válasza:
Szerencsém volt amit el sem tudtam volna képzelni. Romeon egy órát beszélgettünk utána találkoztunk. Ez ami sokaknak nem igazán tetsző gyors belevágás. Én is úgy gondolom nem ez az ideális. Találkoztunk és négy és fél évig(!) rendszeresen volt. Általában heti egyszer de volt hogy kétszer is. Egymástól függetlenül éltünk a szex tartott össze bennünket. Mind kettőnknek kényelmes megoldás volt. Mondhatom hogy jó ismerősként váltunk el amikor Ő vidékre költözőtt. Mai napig tudunk egymásról néha telefonon beszélünk. A véletlen szerencse kellett ehhez a haversághoz. Jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!