Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a párotok mással is szeretne párkapcsolatot?
Figyelt kérdés
Melegeknek szól a kérdés.2021. aug. 12. 22:19
A kérdező szavazást indított:
Elfogadnám, én is szeretnék párkapcsolatot másik sráccal is.
Beleegyeznék, csak mert a párom ezt kéri.
Nem egyeznék bele.
Szakítanék vele.
50 szavazat
2/23 anonim válasza:
Felszínes és üres emberre utal.
3/23 anonim válasza:
Ha ilyen lenne azt sem bánnám, ha meg se ismerem. Gyomrom fordulna fel. Párt akarok, nem ténfergő r..ancot már elnézést...
4/23 anonim válasza:
Szakítanék, mert ezek szerint nem azonosak a kapcsolatról szóló elképzeléseink.
5/23 A kérdező kommentje:
Az, hogy ha valakinek kettő szereteten alapuló párkapcsolata van, az nem gondolom, hogy felszínes dolog lenne, vagy hogy ténfergés lenne.
2021. aug. 12. 23:16
6/23 anonim válasza:
Az már mindenképp jó, hogy legalább elmondja és őszinte. Jobb mintha megcsalna a hátad mögött. Bár nem tudom mennyire működne egy ilyen dolog.
7/23 anonim válasza:
Hát nekem egyszerre egy párja legyen az embernek. Pont. A boltban vásárolt kenyeret se felesbe eszed a szomszéddal, amikor éppen neki nem kell...
8/23 anonim válasza:
De hogy tudsz egyszerre két embert ugyanannyira szeretni, hogy ne legyen sértődés? És akkor gondolom a két srác tudna egymásról, hiszen egy kapcsolat alapja az őszinteség. Szerinted lenne két olyan srác, aki kapcsolatot szeretne, de akivel akar, az mással is szeretne kapcsolatot egyszerre? Hiszen egy párkapcsolat pont két emberről szól és nem háromról. Az egyik félnek előbb-utóbb úgyis elege lennék, mégha csak látszatból bele is ment. Persze, csak ha nem szexkapcsolatról van szó, ott talán belefér, hogy több legyen az embernek.
9/23 anonim válasza:
Aki így gondolkodik, annak javaslok pszichológus látogatását, mert valami sajnos félre ment a fejében. Elköteleződés félelme mögött is van sok háttér. Tessék tudatosan élni és megkeresni a problémák forrásait. Nem pedig mindent elfogadni és azt mondani, hogy márpedig én ilyen vagyok. Ezt persze csak jó szándékból írom, nem kukacoskodni akarok. De ezek tények.
10/23 A kérdező kommentje:
Van olyan, hogy hárman élnek együtt közösen, és van olyan is, amikor mindkettő embernek van kapcsolata egy-egy másik személlyel (amiről természetesen tudnak).
Ha utána olvastok az interneten, sok ilyen van. Hívják poliamoriának is. És nem jár feltétlenül féltékenységgel.
Az meg, hogy pszichológus kellene, nem értek egyet. Éppen hogy érett személyiségnek kell lenni ahhoz, hogy megtud fogalmazni magadnak és a párodnak, hogy mit érzel.
Amennyiben ez minden érintett félnek így jó, akkor abba nem kell beleszólnia másoknak, nem értem, hogy jelentheted ki, hogy "valami sajnos félre ment a fejében".
2021. aug. 13. 00:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!